DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yok ya Dartanian Trabzon yattı Sivas'a.Ondan öyle geçti o maç.Anadolu takımları hep yatıyor Sivas'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Abi maçı doğum günü esnasında çok güzel muhabbet dönerken bıraktım muhabbeti izledim maç o kadar zevkliydi ki.Yalan söylemiim ilk yarıyı tam olarak izledim daha sonra hani baktım sık sık, öyle geçti Galatasaraylıyım ama dün hayatımda ilk defa fener yensin istedim sivas için fener gol atınca sevindm :) Gaziantepte anadolu takımı değil zaten :) baksana yatmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 BloodyBeast said: faullu futbolu goz ardi ediliyor. sirf sampiyon olsun diye. ha umrumda da degil kimin sampiyon oldugu. Oldu. Federasyon neden Anadolu takımını şampiyon yapmak istesin? Senelerdir her iyi giden Anadolu takımına "izin vermezler, yapmazlar, önünü keserler" diyen adamlar kendi takımları dökülünce "Federasyon yapıyor" diye dönüverdiler. Bursaspor'un ligi FB ve GS'nin üzerinde bitirmesi olası şu anda, onu da mı hakemler iteledi? Üç büyükler rezalet işte, Sivas ve Trabzon'a gün doğdu öyle olunca da. "Anadolu takımları Sivas'a yatıyor bizim bacağımızı kırıyor" var bir de, bu hafta gördük onu da işte kim kime yatıyor. Aynı şekilde "BJK kupada FB ligde yatar" vardı, o da elendi. Her çıkan dedikoduyu benimsiyoruz, halkımızın komplo teorisi merakını iyi kullanıyor medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Trabzon ne takımı çok merak etmeye başladım ben. nedir bu anadolu gazı, sanki ilk defa olcak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Trabzon da 4 büyüklerden biri. Gerek taraftarı gerek lobisiyle. Ki zaten bir dönemki üstüste başarılar da 4. büyük lafını kazandırdı Trabzonspor'a. Ha neden mi Sivas'ın şampiyon olabilmesi güzel bişey işte burda bazı şeyler devreye giriyor. öncelikle şampiyonlar liginden ve birdahaki sene ligtvden gelicek paraları düzgün kullanırsa Sivasspor çok daha iyi noktalara doğru ilerler bir büyük takımımız daha olmuş olur. Daha önemlisi diğer takımlara da inanç kaynağı olur.Sivas yapabiliyorsa biz de yapabiliriz derler belki. Konyaspor'dan nefret ediyorum mesela ben.Düşüceklerse düşsünler çıkıcaklarsa çıksınlar bir takım bir arpa boyu mesafe katetmez mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 uleynn demeden geçemicem sivasın teknik direktörü bülent de sakaryalı uleyn yine imzamız var be yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 trabzonlu bulent uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sivası şampiyon yapmicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şampiyonuz beşiktaş olarak. gs'yi yeneriz sivası da galatasaray yener gurur yapıp. ki sivas zaten ondan önce puan kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ankaraları bi geçinde siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bence biz hem bjk'yi hem sivası yenicez ama mumunun dediği gibi bana göre de sivasın daha evvel yapacağı bir puan kaybı sivasa şampiyonluğu kaybettiricek umarım aradan ts sıyrılır da ilk 2ye girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sivas bi bize puan kaybeder, şampiyonu da bjk-gs maçı belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sivas şampyn her türlü ya bjknin fikstürü çok zor bence. ama ts sürprz yaparmı diye düşünüyorm bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bursa şampiyonluğa göz kırpıyor ;) trabzonun fikstüründen haberiniz yok galiba, 3. olmaları bile çok zor o fikstürle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence gs yener bjkyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: bursa şampiyonluğa göz kırpıyor ;) trabzonun fikstüründen haberiniz yok galiba, 3. olmaları bile çok zor o fikstürle hahaha iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sivas beşiktaşa ikram etti şampiyonluğu ama beşiktaş kaçırdı. şampiyonluğa oynayan bir takım ligin son haftalarında içerde 5 puan kaybederse işi biter. bence sivas son haftaya kalmadan şampiyon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 şu açıdan bakıyorum ben, 2 defadır sivas puan kaybediyor, bjk değerlendiremiyor. çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar 3. de buum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hamsi şampiyon olsun sivas olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: şu açıdan bakıyorum ben, 2 defadır sivas puan kaybediyor, bjk değerlendiremiyor. çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar 3. de buum. tam terside olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar