Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivasspor'u Şampiyon Görmek İsteyenler...

huun

Öne çıkan mesajlar

Abi maçı doğum günü esnasında çok güzel muhabbet dönerken bıraktım muhabbeti izledim maç o kadar zevkliydi ki.Yalan söylemiim ilk yarıyı tam olarak izledim daha sonra hani baktım sık sık, öyle geçti

Galatasaraylıyım ama dün hayatımda ilk defa fener yensin istedim sivas için fener gol atınca sevindm :)

Gaziantepte anadolu takımı değil zaten :) baksana yatmıyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:
faullu futbolu goz ardi ediliyor. sirf sampiyon olsun diye. ha umrumda da degil kimin sampiyon oldugu.

Oldu. Federasyon neden Anadolu takımını şampiyon yapmak istesin? Senelerdir her iyi giden Anadolu takımına "izin vermezler, yapmazlar, önünü keserler" diyen adamlar kendi takımları dökülünce "Federasyon yapıyor" diye dönüverdiler. Bursaspor'un ligi FB ve GS'nin üzerinde bitirmesi olası şu anda, onu da mı hakemler iteledi? Üç büyükler rezalet işte, Sivas ve Trabzon'a gün doğdu öyle olunca da. "Anadolu takımları Sivas'a yatıyor bizim bacağımızı kırıyor" var bir de, bu hafta gördük onu da işte kim kime yatıyor. Aynı şekilde "BJK kupada FB ligde yatar" vardı, o da elendi.

Her çıkan dedikoduyu benimsiyoruz, halkımızın komplo teorisi merakını iyi kullanıyor medya.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon da 4 büyüklerden biri. Gerek taraftarı gerek lobisiyle. Ki zaten bir dönemki üstüste başarılar da 4. büyük lafını kazandırdı Trabzonspor'a.
Ha neden mi Sivas'ın şampiyon olabilmesi güzel bişey işte burda bazı şeyler devreye giriyor.
öncelikle şampiyonlar liginden ve birdahaki sene ligtvden gelicek paraları düzgün kullanırsa Sivasspor çok daha iyi noktalara doğru ilerler bir büyük takımımız daha olmuş olur.
Daha önemlisi diğer takımlara da inanç kaynağı olur.Sivas yapabiliyorsa biz de yapabiliriz derler belki. Konyaspor'dan nefret ediyorum mesela ben.Düşüceklerse düşsünler çıkıcaklarsa çıksınlar bir takım bir arpa boyu mesafe katetmez mi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...