Sum41 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mrb arkadaşlar Su an Oyunu Oynamak icin ne yapabilirim takiplerim sonucu serverin olmadıgını ve cok lag oldugunu söylüyor millet Ben ne yapmalıyım aylık ne kadar oyun ne kadar sölerseniz Cok mütlü oliciğim[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Daha oyun satışa çıkmadı..Şu anda beta testinde.O yüzden lag olması normal..Beta tester olmak istiyorsan shadowbane'in internet adresinden formu doldurman gerekiyor. Saygılarımla[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 cok saol linki warmı?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 shadowbane.ubisoft.com/ buyur[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 iyide beta bu cuma bitiyor... (03/21/03)[hline]Laozi Malys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet çünkü birdahaki hafta oyun çıkıyor:)[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 kiim sana lag var dedi beta server ında üstelik debug mode da ekran full adam doluyken 400ms[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi dark age of mu aliyim bunumu? aylık ne kadar diye sormustum cvp yokmu? da abi 68 milyon biraz fazla ama bu aya biter herhalde toplarım su an elimde 30 milyon war 20 babamdan 20 de annemden koparırım 10 da annanem ve dedemden tamammm ıoldu asdasd[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hala daoc almayı düşünmek nekadar mantıklı bilmiyorum ama al sana fiyatlar $39.99 Retail Box (31 Free days with Purchase) Monthly Plan $ 12.99 USD per Month 3 Month Plan $ 34.99 USD for 3 Months (a 10% discount!) 6 Month Plan $ 64.99 USD for 6 Months (a 20% discount and immediate access to the 3 Restricted Races!) 12 Month Plan $119.99 USD for 12 Months (a 30% discount and immediate access to the 3 Restricted Races!)[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 daoc mu bu? yoksa sb mi?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 okumayi bilmemek suck.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bunlar sb nin fiyatları[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hmm güsel iyi de neyse asdasr bnakarım alır ım belki avaturk den ön talep yaptım öçünkü[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kelepirci Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ne yazıkki bu cuma günü beta test bitti. Oyun haftaya pazartesi piyasaya sürülüyor. Bende büyük ihtimal perşembe günü oyunu alacağım. Lag konusuna gelince. Bizim burda (Kanada'da yaşıyorum) nerdeyse lag olmuyordu. Türkiyede nasıl olur bilemiyorum. Lag konusunda baya bir karamsarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar