hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bu böyle bir naifliktir pek hatta hiç naif değilimdir. Türbanlı bi kız öğrencinin ne işi var mitinglerde propagandalarda slogan atmak ta neymiş bu iş sokaklarda olmaz mahkemeye gidersin imza toplarsın falan öyle yaparsan dayağı yersin. Ben de türbanla üniye girilmesi gerektiğini düşünenlerdenim ama bu şekilde savunma olmaz dhkpc gibi sol gruplar yürüyüş yapınca nasıl hoşuma gitmiyor attıkları sloganları ve yaptıklarını nasıl beğenmiyor ve o tiplerden iğreniyorsam bu şekilde davranan türbanlı kızlardanda iğreniyorum desem yeridir polise taş atmak hakkını aramakmıdır yani?[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: hasansemre, 19 January 2004 17:14 tarihinde demiş ki: aihm dediğin yer şu apoyu astırmayan mahkeme değil mi ne kadar sağlıklı kararlar verdikleri ordan belli zaten bi ülkenin elini kolunu bağlayabilmesi de ayrı bi olay tabi adamların ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. evet. ve o aihm denen yer senin ulkende askerlik yaparken rutbeli kesimin ihmalinden dolayi ayagi donup kesilen vatandasin hakki olan tazminati alabildigi tek yer. said: Abi benim maceram diye bir şey olamaz bu polis benim kara kaşıma kara gözüme mi bana iyi davranıyor yoksa bakıyor temiz yüzlü karınca ezemicek bi tip bu buna iyi davranalım mı diyor yani. Hatırla Türbanlı öğrenci salakça slogan atıyor ve polis dövüyor diye basın 15 gün yayınlıyor salak bi öğrenci aptalca polise taş sopa saldırıyor zaman geliyor polisin gücü yetmiyor dövemiyor karşısında ki kendini bilmezden tokat yiyor ama suçlu polis 15 gün gene tv'de bu ülkede her şey basının istediği gibi oluyor basın ne istiyor bizim güvenliğimizi sağlamakla yükümlü insanlara düşman olmamızı bu tür derin oyunlara alet olmamalıyız basını kimin yönettiği de malum bu sefer ülke ismi vermicem :) sen bi askere git, doguda gorev yapmis bir jandarma astsubay ya da subayla soyle bi uzun uzadiya konus, bak neler neler yapilabiliyormus vatandaslara.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi daha askere çok var anlat nasıl olsa vaktimiz bol[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şimdi koyunlar çıksalar biz kurban bayramını soykırım günü ilan ettik deseler dikkate alırmısınız...[signature][hline]Su olsam, ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 dikkate alınmıcak gibi diil ki...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Onu zaten bize kabullendiremezler ama tüm dünya türkler barbar katil ruhlu psikopatlar diye düşünüyor. Zaten olaylar çarpıtıılıyor zaman geçtikçe bi gazete de okumuştum. Adam kıbrısta altın bulup rumlara vermişti ya bu sizin diye 100 yıl sonra tam tersi anlatılacak demişti rumlar bulup türkler'e teslim etti diye.Doğruda söylüyor o adamlar herşeyi yapar bugün canını kurtar yarın sırtından vursun seni. Türkün Türkten başka dostu yoktur. Olay budur her zaman bu noktaya geliyoruz bu sözü kim söylemiş biri söylesin de bu çok kullandığım cümlenin mimarını öğrenelim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: hasansemre, 24 January 2004 13:54 tarihinde demiş ki: bugün canını kurtar yarın sırtından vursun seni. Türkün Türkten başka dostu yoktur. Olay budur her zaman bu noktaya geliyoruz bu sözü kim söylemiş biri söylesin de bu çok kullandığım cümlenin mimarını öğrenelim. kim sacmalamis onu hakikaten bi ogrensek cok iyi olacak. sakiz olmus radikal dergilerin yayinlarin agzina surekli cevirip cevirip empoze etmeye calisiyorlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Evet Türklük bilincini birilerine öğretmek empoze etmek ise ben kabul ediyorum ve bunu bir kere yüz kere bin kere söylerim bunuda kimse engelliyemez basın nasıl bize A.B.D'nin iyi bir devlet olduğunu bizi çok sevdiğini empoze etmeye çalışıyorsa bende Türklüğümüzü herkese empoze etmek için elimden geleni yaparım. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! kökeni ni bi araştır bizi hep içten yıkmışlar ne çektiysek dostuz diyenden çekmişiz. Karadenizde bulunan bol miktardaki petrolü bp ile ortak çıkarmaya başladık şimdi A.B.D o petrole de sulanmıyacak mı dostumuz olan A.B.D tekrar söylüyorum TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR![signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: hasansemre, 26 January 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Evet Türklük bilincini birilerine öğretmek empoze etmek ise ben kabul ediyorum ve bunu bir kere yüz kere bin kere söylerim bunuda kimse engelliyemez basın nasıl bize A.B.D'nin iyi bir devlet olduğunu bizi çok sevdiğini empoze etmeye çalışıyorsa bende Türklüğümüzü herkese empoze etmek için elimden geleni yaparım. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! kökeni ni bi araştır bizi hep içten yıkmışlar ne çektiysek dostuz diyenden çekmişiz. Karadenizde bulunan bol miktardaki petrolü bp ile ortak çıkarmaya başladık şimdi A.B.D o petrole de sulanmıyacak mı dostumuz olan A.B.D tekrar söylüyorum TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! bu cosku ile cigirdigin cumle turkluk bilincini asilamak filan degil. bu cumle AYRIMCILIK VE BASKA MILLETLERE KARSI DUSMANLIK DUYGUSUNU ASILAMAK tir ne olmus da turkun turkden baska dostu yokmus ? turkiyenin basina gelenden bin kat beteri hintlinin basina geldi. singapurlunun basina geldi. adamlar DIREKT SOMURULDU. eee dunyada 250 ulke varsa 200 unun basina benzer seyler gelmisken nedir bu gerilim bu cigirmaca ? DUNYA TARIHI BOYLE. bundan 200 yil once tutan tuttugunu *kerdi. madem oyle digerleri de soyle desin 'felemenkin felemenkten baska dostu yoktur' 'zimbabwelinin zimbabweliden baska dostu yoktur' 'felemenkin felemenkten baska dostu yoktur' sonra ? kendi oz saygilarini icinde yasadiklari toplumla iliskilendirerek telafi etmeyi metod edinen denyolarin yaydigi bu dusmanlik propagandalari sonucunde dunya savasina girelim. herkes birbirini kessin. yoo niye gir'elim' ? bizim ne sucumuz var ? bu sacmaliga inananlar girsin. hem ben basinda hicbir yerde abdyi sevdirmeye calisan yazili yayin gormuyorum. bilakis ortalik gunes tutulmasini 'bilimsel' 'ilmi' yazilarla su ya da bu devlete atfetmeye calisan radikal turedi yayin dolu. bundan 10 yil once yayinlayanin hapse girecegi seyler bu gun salla gitsin destegi olmadan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 unity'ye benden tam destek.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Felemenk ile zimbabwe desin kardeşim banane isterse A.B.D 'de aynı şeyi söylesin umrumda mı olur sanıyorsun ama bu avrupa haçlı ordusunu kurmaya kalksa kurar türkler kursun bakalım islam birliği türk birliği vs kuruluyormu? Bu hristiyan aleminin Türklerden ve osmanlıdan çok büyük kuyruk acıları vardır bu sebeple onlar gün gelipde birleşebilir birbirine destek verir ama Türkiye'ye kimse destek vermez. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR![signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: hasansemre, 26 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki: Felemenk ile zimbabwe desin kardeşim banane isterse A.B.D 'de aynı şeyi söylesin umrumda mı olur sanıyorsun ama bu avrupa haçlı ordusunu kurmaya kalksa kurar türkler kursun bakalım islam birliği türk birliği vs kuruluyormu? Bu hristiyan aleminin Türklerden ve osmanlıdan çok büyük kuyruk acıları vardır bu sebeple onlar gün gelipde birleşebilir birbirine destek verir ama Türkiye'ye kimse destek vermez. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! mantikli konusma saatini doldurup sacma konusma saatine mi girdin. hacli ne abd ne destek ne islam nasi kuyruk ne. tamam git o zaman bu fikirleri kafana sokan istismarci psikopatlarin emri altinda diger ulkelerdeki benzer dusuncedekilerle birbirinizi oldurun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mantıklı konusma saati hangi saatler arasında? Ben kacırıyorum ustuste birkaç defadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 böyle bi anlayışın adı var mı ya? faşizm filan da diil bu... sosyalist komunizm desem o da diil... enteresan manyakça bişi.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Nefr, 26 January 2004 18:37 tarihinde demiş ki: Mantıklı konusma saati hangi saatler arasında? Ben kacırıyorum ustuste birkaç defadır valla simdi hasan objektiviteyle radikalite arasinda surekli gidip geliyor. boyle saatleri oluyor. duzgun bir periyoda bagli degil random.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 nefr ben sana saatlerimi yazıyım. 09.00-12.30 arası(Mantıklı faşist duygular içinde) 13.00-15.30 arası(Mantıklı komünist duygular içinde) 15.30-16.50 arası(Normal kapitalist emperyalist ve ılıman duygular içinde) 16.50-17.30 arası(Matıkdışı bi dediği bi dediğini tutmayan sürekli saçmalayan bi insan) BU benim düşünce saatlerimdir. Unity random değil array içinde saate göre devreye giriyor. Tabi benim saatle paticik serverı saati arasında 20 dk'lik fark var bu farktan doğan yanlış anlaşılmalar için özür dilerim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: horacegoesskiing, 26 January 2004 18:39 tarihinde demiş ki: böyle bi anlayışın adı var mı ya? faşizm filan da diil bu... sosyalist komunizm desem o da diil... enteresan manyakça bişi. Belirli normlar içinde kalırsam kendimi yenilemem sözkonusu olamaz diğmi onun için senin deyiminle manyakça benim deyimimle objektif olmaya çalışıyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: unity100, 26 January 2004 18:25 tarihinde demiş ki: said: hasansemre, 26 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki: Felemenk ile zimbabwe desin kardeşim banane isterse A.B.D 'de aynı şeyi söylesin umrumda mı olur sanıyorsun ama bu avrupa haçlı ordusunu kurmaya kalksa kurar türkler kursun bakalım islam birliği türk birliği vs kuruluyormu? Bu hristiyan aleminin Türklerden ve osmanlıdan çok büyük kuyruk acıları vardır bu sebeple onlar gün gelipde birleşebilir birbirine destek verir ama Türkiye'ye kimse destek vermez. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! mantikli konusma saatini doldurup sacma konusma saatine mi girdin. hacli ne abd ne destek ne islam nasi kuyruk ne. tamam git o zaman bu fikirleri kafana sokan istismarci psikopatlarin emri altinda diger ulkelerdeki benzer dusuncedekilerle birbirinizi oldurun. Buna yakın düşünceleri olan arkadaşlarım var ama tam olarak bu şekilde düşünen hiç bi arkadaşım yok kimsenin dolduruşuna gelmem diğer ülkelere gelince TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK diyen biri bi başka ülkeye nasıl güvensin bunu bana açıklarmısın. Senin mantığına göre ben cihad çağrısı yapılsa ona bile destek vericek bi insanım diğmi? Ordaki haçlıyıda islamıda A.B.D'yide herşeyi anladın konu nerden geldi Türkün Türkten başa dostu yoktur'dan sen ne dedin hangi ülkenin dostu var bende bunun üzerine haçlı ordularının zamanında nasıl toplandığını örnek verdim gün gelirse onlar gene toplanır ve dostları vardır anlamına gelir demek istedim ama aynısı Türkiye'ye olsa Türkiye hiç bi zaman yanına yandaş bulamaz dedim. Bunu sana iki kere de anlattığıma inanmıyorum ama unity mantıklı anlama saatleri dışına çıktığın oluyor sanırım. Sende bi saatleri verde o aralarda detaylı anlatıyım. Ama ramdomsan ben senin için hep detaylı anlatayım.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 e hacli ordulari zamaninda toplanip osmanliya daldiysa osmanlilar da yeniceriler sikinti cikarmasina aman diye her sezon sefer duzenliyordu avrupa icine onlar da desin o zaman avusturyalinin avusturyalidan baska dostu yok. bu trip tam delikanli tribi. mert delikanli dunyada kimseye bi yanlisi olmamis ama hep onun uzerine gelmisler kahpe kader kalles dunya.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben demiştim zaten kim nederse desin japonun japondan başka yok desin guatemalalı desin ama ben de diyeceğim yabancılar bunu bilmesede olur ama Türkler bilmeli diyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: hasansemre, 27 January 2004 13:43 tarihinde demiş ki: Ben demiştim zaten kim nederse desin japonun japondan başka yok desin guatemalalı desin ama ben de diyeceğim yabancılar bunu bilmesede olur ama Türkler bilmeli diyorum. iste her toplumun icinde topluma bu senin dedigini dedirtip birbirinden gayrilik yaratip ortaya cikarilacak dusmanligi kullanarak toplumu ellerinde tutmak isteyen okuzler var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ya kimden gayrılık yaratılacak A.B.D'den mi onlarla bir olsak ayrı olsak ne olur bir olursak bizi sömürürler şimdi yaptıkları gibi ayrı olsak tehdit ederler ne değişir en azından ben tehdite karşı gelirim gözgöre göre al burdan yak demem o psikopat ruhlu push efendiye. İçteki etnik gruplar ile ayrı değilim tek biri ile problem var onlarda kendi oluşturdu bu gayrılığı ne yaptık gidip katlettik mi adamları(Dersim hariç)benim güzel Bursa'ma geldi bombok etti haraç kesti yankesicilik yaptı okullarda hoca dövdü ben ne yaptım nerde istersen orda otur dedim bizim onlarla değil onların bizle derdi var biz herkese dost olma şansını vermişiz ama bazıları Öküzlüğün daniskasınıyapıp dost olmak istememiş ben ne yapayım bu durumda çok basit. Türkün Türkten başka dostu yok diyerek hayatımı sürdürürüm.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 biraz mantığına hitap etmeye çalışıyım bari. yani aslında yazmama bile gerek olmaması lazım bunları ama... türkün türkten başka dostu yoktur lafı belki insan üstünde duygusal bir etkisi olan yakınlık ilişkisinden kaynaklanıyor olabilir. başka hiçbirşey olamaz. türklerin özel genleri filan da yok. türklerin içinden de pekala ve bolca şerefsiz çıkıyor. fakat eğer mesele buysa bunun daha makro ve mikro kısımları olacaktır. benim benden başka dostum yok. ailenin aileden başka dostu yok, oflunun ofludan başka dostu yok gibi. bunların sana getirisi zarardan başka birşey olmaz. daha makro olanı dünyalının dünyalıdan başka dostu yok ise benim rahatlıkla kabul ediceem bişi :P[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 senin bu kapildigin yanilsama, abdden turkten dersimliden hatta asurludan yehovalidan eski. bu toplumlari yonlendirmek icin herhangi bir seyi baz alarak herhangi bir topluluk ile digerleri arasinda guvensizlik, arkasindan suphe, arkasindan dusmanlik yaratma metodudur. bundan 10 bin sene once itiuhielkenlerin arasinda bir saman kukualukalenlerin sorolo oldugunu, denyo oldugunu, wukakonun baldizinin gorumcesini kacirdiklarini, hepsinin ise yaramaz oldugunu hepsinin kotu oldugunu telkin ediyordu kabileye. insanlar inanip nefrete kapilinca ne yapilacagi sorusu gundeme geliyordu. peki kim telkin ediyordu ne yapilacagini ? tabii ki sesi en cok cikan : dusmanligi yayan rahip. iste bu neolitik ornegin kabak gibi ortaya koydugu gibi, toplumlari yonetmenin metodlarindan biri de ortaya bir dusman cikararak kitleleri o dusmana karsi seferber etmektir. tabi ki dusmana karsi ne yapilacagi konusu gundeme geldiginde ilk donup bakilacak kisi bu sorololugun yayicilari olur. tarih bunun ornekleriyle dolu. sen tutup saf saf bu tur filancanin hedehododan baska dostu yoktur propagandasina kanarsan, senin yasinda bir yunanli genc kanarsa, romanyali, ukraynali, kazak kanarsa, 10 yil icerisinde cephelerde birbirinizi kursunluyor olursunuz. bok yoluna.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bi de eylemleri isimler yapmaz bireyler yapar... bunu da unutmamak lazım. herşeye bir kıyafet giydirmeyi listelemeyi fişlemeyi seviyor insanoğlu ama işte yemiyo. dıştan aynı görünen iki şey adı aynı da olsa çok farklı şeyler olabiliyo. bunun aksi nasıl mümkün olabilir. nasıl söylenir böyle bişey anlayamıyorum.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar