Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya uoyu oside oynucaz.ping denemesi yapıyorum 130 falan cıkıyo.millette 60 70 80 falan.1024 adsl bağlantı var dns ayarlarıyla falan da uğraştım değişmedi.var mı bi bilen?
Mesaj tarihi:
Hiz ve Kapasite cok farkli kavramlar. Hele ki hiz ile DNS in uzaktan yakindan alakasi yok. Bu tamamen kullandigin altyapiya bagli bir durum. PING dedigin (genelde) 32 byte lik kucuk bir ICMP paketi, bunun oyun performansi ile %100 alakasi yok. Sonucta oyun oynarken oldukca kalabalik ortamlara girdiginde digerlerinin hatti sature olurken, sen hala rahatca da oyununu oynayabilirsin.

Bambaska kavramlar ve oldukca fazla parametre var isin icinde. Kimse oyun icin "su daha iyidir" diyemez. Ama bazi durumlar icin daha iyi olanlar olabilir elbette.
Mesaj tarihi:
yahooyu pinglemem anlamsız çıktı neyse.

ttneti aradım hattınızda sorun yok dediler.üst katta 2 komşm var ikiside ethernet biri 70-80 alıyo biri aynı 130 alıyo.adam sisteminizde sorun olabilir dedi.formatsız cozüm yolu var mı?
Mesaj tarihi:
Killer said:
ee yurtdışında 130 ping alanla 50 ping alan aynı mı yani?ayrıca bi üst komşum denenedi onda da 70-80 arası çıktı

Ping tek etken değil demek istiyor sharky. Düşük olması daha iyi tabii. :)
  • Yeni Oluştur...