Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ya uoyu oside oynucaz.ping denemesi yapıyorum 130 falan cıkıyo.millette 60 70 80 falan.1024 adsl bağlantı var dns ayarlarıyla falan da uğraştım değişmedi.var mı bi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 millet dediğin kim? kablolar alırlar, adsl'ler o kadar düşük ping görmez genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 millet dediğim arkadaşlarım.aynı yeri pingliyoruz.bide bizim apartmandaki arkadaşa denettircem.olmazsa napiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Hiz ve Kapasite cok farkli kavramlar. Hele ki hiz ile DNS in uzaktan yakindan alakasi yok. Bu tamamen kullandigin altyapiya bagli bir durum. PING dedigin (genelde) 32 byte lik kucuk bir ICMP paketi, bunun oyun performansi ile %100 alakasi yok. Sonucta oyun oynarken oldukca kalabalik ortamlara girdiginde digerlerinin hatti sature olurken, sen hala rahatca da oyununu oynayabilirsin. Bambaska kavramlar ve oldukca fazla parametre var isin icinde. Kimse oyun icin "su daha iyidir" diyemez. Ama bazi durumlar icin daha iyi olanlar olabilir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ee yurtdışında 130 ping alanla 50 ping alan aynı mı yani?ayrıca bi üst komşum denenedi onda da 70-80 arası çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 nebule.gen.tr yi pingledim 9-11 arası yahooyu pingledim 80-90 arası europa.owo.com 95-160 arası öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yahooyu pinglemem anlamsız çıktı neyse. ttneti aradım hattınızda sorun yok dediler.üst katta 2 komşm var ikiside ethernet biri 70-80 alıyo biri aynı 130 alıyo.adam sisteminizde sorun olabilir dedi.formatsız cozüm yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Killer said: ee yurtdışında 130 ping alanla 50 ping alan aynı mı yani?ayrıca bi üst komşum denenedi onda da 70-80 arası çıktı Ping tek etken değil demek istiyor sharky. Düşük olması daha iyi tabii. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 anladım. peki öneri yok mu hiç?:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 öneri?/: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar