Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 elfen lied izledim daha önce hepsini. sırf psycho olsun diye kasmışlar sanki, pek sevmemiştim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Aslında başlık şöyle olmalıydı: "Anlatımı, konusu ve temasıyla olgun Anime'ler" Bazı arkadaşlar baldır bacak kan gördü mü hop o animeyi yetişkin animesi ilan ediyor. Bence olgun anime bu tür ucuzlukluklara prim vermeyen, herşeyi dengi dengine kullanan serilerdir. Gasaraki buna iyi bir örnek idi yada LOGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Gecen yil izlemistim bunlari hosuma gitmisti. Darker than black Black Lagoon - Ye beni revy 1-2 yerde(ikizler) bayagi rahatsiz olunabilir onun disinda fena bulmadim. 2 seride bittigi icin beklemek zorundada kalmassin isin en guzel yani o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Twincest ikizler serinin en güzel arc'ıydı beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 o arc guzeldide twinlerin incest olmasi biraz rahatsiz etti. valla ben encok terminator maid arcini sevmistim robertaydi galiba ismi kizin aklima bi anime daha geldi Blood+ buda guzeldir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sturmvogel said: Bazı arkadaşlar baldır bacak kan gördü mü hop o animeyi yetişkin animesi ilan ediyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Gayet de haklılar. Ne yani çocuğuna tecavüze uğrarken ortadan ikiye ayrılan kadınların olduğu anime mi izletsin millet. Ki zaten bir yayının yetişkinlere mi çocuklara mı uygun olduğunu belirleyen en önemli faktörlerden biri şiddet ve cinselliktir. Sonuçta yetişkinlere uygun animelerde, kendi içlerinde ayrılıyor. Bazıları hiç şiddet içermezken, bazıları şiddetten geçilmiyor. Bir yayının Yetişkinlere uygun olup olmadığını belirleyen bir sürü kriter var. Şiddet ve cinsellik bunlardan en çok göze çarpanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hayır demek istediğim "şöyle sayko ortam yapalım, kan koyalım tam olsun" türü yaklaşımla yapılmış birşeyi, atıyorum LOGHu aynı kefeye ( "yetişkin animesi" ) koyamayacağımızdır. Yoksa her anime için belli yaş sınırı olduğunu ben de biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kesinlikle ninja scroll. kan, şiddet ne ararsan var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Black Lagoon.Çok güzel harika aşmış vb. 3.sezonu çıkıcakmış manga yeteri kadar ilerleyince diyorlar.İzleyin kaçırmayın derim izlemediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 SturmVogel said: hayır demek istediğim "şöyle sayko ortam yapalım, kan koyalım tam olsun" türü yaklaşımla yapılmış birşeyi, atıyorum LOGHu aynı kefeye ( "yetişkin animesi" ) koyamayacağımızdır. Yoksa her anime için belli yaş sınırı olduğunu ben de biliyorum. yine (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar