paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Selam, Çelik jant = Jant kapağı ile kullanılan sacın form verilmesi ile kullanılan jant Alaşım jant = Alüminyum ve magnezyum gibi metallerin alaşımlanmasıyla elde edilen hafif yapıdaki monoblok jant Benim çelik ve alaşım janttan anladığım bu. Ben mi yanlış biliyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 çelik jant nedense ala$im jant olarak algilanir. Aslinda çelikten olan jant agir olur, ala$im jant hafiftir. boyle paslanmaz goruntusunde jantlar war,uzerinde elektrostatik olmayan, muhtemelen onlar çelik. bir de kaliteli markalarin pahali ala$im jantlari war, cok hafif. çin mali ala$imlar da war, boyle kaldirima ciktiginizda ya da cukura girdiginizde yamulmak yerine kirilmayi veya parcalanmayi tercih ediyorlar. Bizzat kendi arabamda ya$adim. komik oluyo denemeyin. Parasi yeten oz, kosei falan alsin. hatta onlari ralli tipi cok hafif olanlari war. Arabayi rahatlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ama o kapakli jantlarin icindeki celik degil sacdir. Boyalidir, boyasi cikan yerleri paslanir. ama cok agir degildir. ilginç bir tezat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 90'larda fln çelik jantlar vardı o zamanlardan kalma bir terim bu. Daha sonra hafif alaşım jantlar yaygınlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 hala dolmu$lar takar mesela.. Mangels di sanirim markalari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Pasha said: aslinda olmus ama passatta fazla krom var ondan komik durmus :) Redogski said: bizim burda siyah bi civicte pashanın ilk koyduğu gibi bi jant var içi siyah dışında ışık gelince parlıyan kırmızı daire şeklinde reflektörlü gibi bişey var çok güzel duruyor araçta.anlatamadım gerçi :D sibopa led takiyolar onun icin, apachi tuning :) led fln yok. hatta şimdi eve gelirken gördüm gene park etmiş duruyodu.resmini çekcektimde telefonda flaş yok karanlıktada bişey görünmez.öyle apaçi veya çavo işi değil:D. öyle olsa zaten önce ben beğenmem:D. bi ara gündüz park halinde yakalarsam fotosunu alayım hemen bide araç siyah civic hb 10 numara gitmiş jant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 http://www.e-lastikjant.com/urunler_b/2199.jpg bu jant çok hoşuma gitti,inş alacağım... sizin görüşleriniz neler? sizce nasıl olur? siz ne düşünürdünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bende 307'ye arıyorum ama tam istediğim türden bişibler bulamadım. momo corse rpm die arat google falan, ben o modeli beğendim en cok golfede yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Üstteki jant oldukça güzel. Momo GTR beğeniyorum ben birde ama artık biraz bildik bi jant oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar