Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf 5 e jant...

chris

Öne çıkan mesajlar

çelik jant nedense ala$im jant olarak algilanir. Aslinda çelikten olan jant agir olur, ala$im jant hafiftir.

boyle paslanmaz goruntusunde jantlar war,uzerinde elektrostatik olmayan, muhtemelen onlar çelik. bir de kaliteli markalarin pahali ala$im jantlari war, cok hafif.

çin mali ala$imlar da war, boyle kaldirima ciktiginizda ya da cukura girdiginizde yamulmak yerine kirilmayi veya parcalanmayi tercih ediyorlar. Bizzat kendi arabamda ya$adim. komik oluyo denemeyin.

Parasi yeten oz, kosei falan alsin. hatta onlari ralli tipi cok hafif olanlari war. Arabayi rahatlatir.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:
aslinda olmus ama passatta fazla krom var ondan komik durmus :)

Redogski said:
bizim burda siyah bi civicte pashanın ilk koyduğu gibi bi jant var içi siyah dışında ışık gelince parlıyan kırmızı daire şeklinde reflektörlü gibi bişey var çok güzel duruyor araçta.anlatamadım gerçi :D

sibopa led takiyolar onun icin, apachi tuning :)

led fln yok. hatta şimdi eve gelirken gördüm gene park etmiş duruyodu.resmini çekcektimde telefonda flaş yok karanlıktada bişey görünmez.öyle apaçi veya çavo işi değil:D. öyle olsa zaten önce ben beğenmem:D. bi ara gündüz park halinde yakalarsam fotosunu alayım hemen bide araç siyah civic hb 10 numara gitmiş jant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...