Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız ben Boston-Hawks serisine değinmeden edemiicem,Atlanta 3 tane mucizevi iç saha galibiyetiyle göz boyasada resmen Boston'daki 4 maç ezildi...Ezildi kelimesini kullanmak istemiyordum ama,Zaza ve JJ'in saçma tavırları ve açıklamalarına bugünkü maçta sakat sakat oynamasına rağmen öldürmeye yönelik oynayan Marvin eklenince bu takıma toleransım sıfıra indi.Umarım Josh Smith'i ellerinde de tutamazlar bu sene bitince de Smooth layığı bir yer bulur.ü

Ha ayrıca İsmail Şenol'un Tr'deki tek Hawks taraftarı olduğunu biliyordum da,Marvin'in faulleri ve geçmişteki KG'nin vukuutları ile ilgili yorumları beni bitirdi.
Mesaj tarihi:
memo fena değil, takımın aklı basında tek oyuncusu su ana kadar. digerleri kendine gelemedi hala. kobe azmıs durumda, kirilenko da durduramıyor, kim durdurabilir bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Sloan Kobe'nin faulle yıldırılamayacağını daha çok gaza geleceğini empoze edememiş takıma malesef.Adam 11/11 serbest atış attı(Lakers toplamda 14) Utah toplam 4 serbest atış sayısı buldu...
Mesaj tarihi:
ya lakers zaten utah'a sezon içinde de üstünlük kurmus bir takım, serinin de favorileri ama bu kadar kolay mac kazanmalarını istemiyorum. utah gercekten cok kotu oynuyor. oyuncular panik halinde, şutlar potayı zar zor buluyor. savunma desen s si yok. lakers'ın fastbreaklerden buldugu basket sayısı cok fazla. utah bi de caldıgı topları sacma sapan harcadı yani, ne oldu bunlara anlamadım. ikinci yarının cekismeli gecmesini umuyorum ama kobe'nin konsantresini kaybetmesi falan lazım.
Mesaj tarihi:
Toplam 10 rebound fazla çekmişler (ki bunların 8i offensive, yani second chance yaratıyor)... Buna rağmen şut yüzdeleri Utah'ın yerlerde. Kobe'de ehr zamanki performansında.

Bua rada maçı ne NTV ne NBA TV veriyor. Zaten koca pazar 2 maç var verseniz ne olur yahu!

nba.com'un live scoreboard uyla script okuyarak heyecan yaşıyoruz biz de anca.

not: MEmo şu ana kadar oynadığı her maçta double double yapmış.. bu maçta bir yenisini ekledi. Helal vallahi
Mesaj tarihi:
sopcast'ten cok net ve takılmadan izleniyor.
az once kirilenko'nun harika pasını memo smacla tamamladı. ama lakers da bos donmuyor. hala savunma adına bişey yok utah adına. 3 ceyrek sonunda macın sonucu da belli olacak boyle giderse. son ceyregi gencler oynar artık.
Mesaj tarihi:
wizardofoz said:
deron düzgün asist yapsın yeter.
Memo 8inci hücum reboundunu aldı.
20-20 yapar mı dersiniz?

17-15 oldu zaten. son periyodda 3-4 dakika dinlendirilir. 8 dakikada 3 sayı 5 rebo rahat çeker.
Mesaj tarihi:
Kobe son periyot ağırlığını koyar. Zaten Utah'ın bu maçı kazanabilmesi için mucizeye ihtiyacı var. Lakers ile ilk maç L.A'de.. Kobe yüzde 70 şut yüzdesi. 15/15 serbest atış.
Memo statistik kassın yeter.
Mesaj tarihi:
kobe'yi durdurdugunda lakers'a cok rahat kafa tutar bu takım. yani tamamen durdurmasına da gerek yok, yeter ki azmasını engellesinler. farkı indirebildiler, yine de kaybedicekler belki ama serinin kolay gecmeyeceginin sinyalini vermeleri de iyi oldu.
Mesaj tarihi:
Üstad serbest atış kaçırmış hayret...18/19 oldu kendisi,gerçekten istatistik olarak tam yansımayacak olsa da lakers bu maçı alırsa,playoffların en verimli maçını çıkarmış olacak Kobe.
  • Yeni Oluştur...