Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:
Luinir said:
lakers, spurs zorlanmadan geçer.
pistons magic karşısında ecel terleri döker.

İdda yorumcuları gibisin valla. İzlemeyelim artık, bu kadar eminsen...

uplatırım ama. :P

şaka bir yana.

pg pozisyonunda deron bariz eziyor lakers kısalarını. memo, gasola karşı çok zorlanıyor. kirilenko-kobe kapışması ayrı güzel olacak. kirilenkonun kobeyi ne derece durdurabileceği çok önemli. 4-2 lakers diyorum.

eğer nelson ve lewis ilk turdaki gibi oynarlarsa orlando'yu bu seride daha avantajlı görüyorum. öncelikle bu 2 oyuncu mutlaka oyunlarını istikrara kavuşturmalı. normal sezondaki günü gününe uymayan dengesiz oyunlarını düzene oturtmaları gerekiyor. nitekim ilk turda bu düzelmenin sinyallerini verdiler. nelson'ın billups karşısında çok zor anlar yaşacağını düşünüyorum. aradaki fizik dezavantajını dengeleyebilmesi için nelson'un dış atış yüzdesi çok önemli. lewis de içeride kalın uzunlarla savaşmak zorunda kalacak ve çok yıpranacaktır. ayakta kalabilmesi için şut sokması ve ilk turdaki gibi bol bol içeri penetre etmesi gerekli. howard'ın karşısında ise ciddi dış şut tehdidi olan rasheed var. rasheed şut sokarak howard'ı dışarı çekmek isteyecektir ve böylece de içeriden onun azmasını önleyebilir detroit cephesi. 4-3 orlando diyorum.

tabiki paul orleansın temel direği sayılabilir, ancak bir paul spursu alt edemez. popovich illa ki önlemlerini ve analizlerini yapmıştır. bütün iş öngörülen durdurma teorisinin sahada pratiğe dönüşme halinin olup olmayacağıdır. 4-2 spurs diyorum.
Mesaj tarihi:
Luinir said:
sostizm said:
Luinir said:

şaka bir yana.

pg pozisyonunda deron bariz eziyor lakers kısalarını. memo, gasola karşı çok zorlanıyor. kirilenko-kobe kapışması ayrı güzel olacak. kirilenkonun kobeyi ne derece durdurabileceği çok önemli. 4-2 lakers diyorum.

eğer nelson ve lewis ilk turdaki gibi oynarlarsa orlando'yu bu seride daha avantajlı görüyorum. öncelikle bu 2 oyuncu mutlaka oyunlarını istikrara kavuşturmalı. normal sezondaki günü gününe uymayan dengesiz oyunlarını düzene oturtmaları gerekiyor. nitekim ilk turda bu düzelmenin sinyallerini verdiler. nelson'ın billups karşısında çok zor anlar yaşacağını düşünüyorum. aradaki fizik dezavantajını dengeleyebilmesi için nelson'un dış atış yüzdesi çok önemli. lewis de içeride kalın uzunlarla savaşmak zorunda kalacak ve çok yıpranacaktır. ayakta kalabilmesi için şut sokması ve ilk turdaki gibi bol bol içeri penetre etmesi gerekli. howard'ın karşısında ise ciddi dış şut tehdidi olan rasheed var. rasheed şut sokarak howard'ı dışarı çekmek isteyecektir ve böylece de içeriden onun azmasını önleyebilir detroit cephesi. 4-3 orlando diyorum.

tabiki paul orleansın temel direği sayılabilir, ancak bir paul spursu alt edemez. popovich illa ki önlemlerini ve analizlerini yapmıştır. bütün iş öngörülen durdurma teorisinin sahada pratiğe dönüşme halinin olup olmayacağıdır. 4-2 spurs diyorum.

Luinir çok iyi takip etmiyorsun sanırım NBA'i
öncelikle Nelson'ın mr.big shot Billups ile başetmesine imkan yok bunu geçen sene gördük zaten.Detroit 2 maçta rehavet yüzünden kaybetti, biraz kastıkları zaman neler yaptıklarını 5. ve 6. maçlarda gördük :).O serinin kaderini Hedo belirler her zamanki gibi, takımın en büyük kozu Hidayet'tir, gizli guard'tır hücumu yönlendiren kişi de odur.Benim tahminime gelince 4-2 veya 4-3 Detroit kazanır bu seriyi.

New Orleans Hornets, Lakers gibi çok iyi takım oyunu oynuyor ve bunu bana göre yılın oyuncusu, MVP ödülünü hakeden Chris Paul, sayesinde başarıyorlar.Paul'ün yanı sıra Stojakovic gibi NBA'in en tehlikeli 3lük silahı, içerde David West gibi şutu da olan bir PF, pota altında Chandler ( gerçi NBA'de Duncan'ı durdurabilecek bir oyuncu yok ama elinden geleni yapacağına eminim.) benchten gelicek Bonzi Wells ki bu oyuncunun lakabı Spur killer çok büyük problemler yaratıcaklar Spurs karşısında. Serinin ne olacağı belli olmaz ama ben 4-3 New Orleans Hornets kazanır diyorum kazanmalarını istiyorum, umarım istediğim olur :).
Mesaj tarihi:
Ligin savunma yaparken eşleşme sorunu çekmeyen tek takımı nerdeyse Pistons,o yüzden Magic'in bütün silahlarına karşı bir cevabı olacak.Birazdan Palace'da Detroit'im rakibini gözüne kestirmiş olarak başlarsa ilk yarıdan koparır maçı,ama olurda bi şekil Hedo Tayshaun'u dağıtırsa o zaman Magic'in şansı olur,ama sanmıyorum el üstünden şutu çok iyi değil Hedo'nun,Lebron dışında savunamayacağı adam yok Tayshaun'ın.
Mesaj tarihi:
Bir takımın her oyuncusu mu ölümüne savunma yapar yahu.Kendi takımımdan korktum bir an ikinci yarı 29 sayı şansı verdiler,Lakers'ı 4-1 ile domine edip şampiyon olduğumuz yıldan bile daha güçlüyüz.Tek eksiğimiz Big Ben fakat şu anki Big Ben'in durumunu görünce Maxiell'e tapıyorum resmen...Stuckey,Amir ve Hayes'i de sezon içinde bol dakikalarla kullandı Saunders,4 veteranımız 35-40 arası süreyle oynuyor Stuckey'lerin falan bu veteranları aktif dinlendirmesi lazım mazallah finalde dinamo gibi Lebron'la 7 maç boğuşmak zorunda kalırız falan.
Mesaj tarihi:
khala said:
Luinir said:
sostizm said:
Luinir said:

şaka bir yana.

Luinir çok iyi takip etmiyorsun sanırım NBA'i
öncelikle Nelson'ın mr.big shot Billups ile başetmesine imkan yok bunu geçen sene gördük zaten.Detroit 2 maçta rehavet yüzünden kaybetti, biraz kastıkları zaman neler yaptıklarını 5. ve 6. maçlarda gördük :).O serinin kaderini Hedo belirler her zamanki gibi, takımın en büyük kozu Hidayet'tir, gizli guard'tır hücumu yönlendiren kişi de odur.Benim tahminime gelince 4-2 veya 4-3 Detroit kazanır bu seriyi.

New Orleans Hornets, Lakers gibi çok iyi takım oyunu oynuyor ve bunu bana göre yılın oyuncusu, MVP ödülünü hakeden Chris Paul, sayesinde başarıyorlar.Paul'ün yanı sıra Stojakovic gibi NBA'in en tehlikeli 3lük silahı, içerde David West gibi şutu da olan bir PF, pota altında Chandler ( gerçi NBA'de Duncan'ı durdurabilecek bir oyuncu yok ama elinden geleni yapacağına eminim.) benchten gelicek Bonzi Wells ki bu oyuncunun lakabı Spur killer çok büyük problemler yaratıcaklar Spurs karşısında. Serinin ne olacağı belli olmaz ama ben 4-3 New Orleans Hornets kazanır diyorum kazanmalarını istiyorum, umarım istediğim olur :).

e yazmışım ya zaten nelson zor anlar yaşayacak diye nitekim yaşadı da.

haa hedo'yu çok sevdiğim için orl-det tahmininde fazla duygusal davranmış olabilirim. :P
Mesaj tarihi:
Fistan said:
tim duncan 37dk da 3 riband, 5sayı yapmış.
tebrikler.

Tim Duncan her kötü oynadığı maçın ardından bir patlama yapar genelde. Hele basın toplantısında suç bende benim yüzünden yenildik fln derse çok fena oynar :)
Mesaj tarihi:
Atlanta amigosunu bulmuş.Yalnız çok feci bi tarafları kalktı Hawks'ın elenseler bile seneye play-off bile onlar için başarı olmayacaktır,ah Boston ah.
57 galibiyetli Lakers 50 galibiyetli Denver'ı süpürürken,66'lık Boston 37'lik Hawksa cebelleşiyor.
Mesaj tarihi:
maç oynanarak kazanılıyor sonucta, o gün kim daha iyiyse o alır goturur. gecen sene dallas - gsw eslesmesinde gorduk ornegini. boston su dakikadan sonra kaptırırsa turu hiç bahane aramasın. zaten bu sekilde turu gecseler de sampiyonlugu pek zorlayabileceklerine inanmıyorum.

en iyi playoff tecrubesine sahip iki takım var benim gozumde sas ve detroit. uzun suredir birlikte oynayan oyunculardan kurulu iki takım. zaten nefes kesen finali var hala aklımızdan cıkmayan, bi kez daha olsa manyak olur be.
Mesaj tarihi:
toggie said:
maç oynanarak kazanılıyor sonucta, o gün kim daha iyiyse o alır goturur. gecen sene dallas - gsw eslesmesinde gorduk ornegini. boston su dakikadan sonra kaptırırsa turu hiç bahane aramasın. zaten bu sekilde turu gecseler de sampiyonlugu pek zorlayabileceklerine inanmıyorum.

en iyi playoff tecrubesine sahip iki takım var benim gozumde sas ve detroit. uzun suredir birlikte oynayan oyunculardan kurulu iki takım. zaten nefes kesen finali var hala aklımızdan cıkmayan, bi kez daha olsa manyak olur be.

Bende çok izlemek isterim ama jenerasyon Kobe izlemek istiyor,Lebron istiyor o açıdan ratingler dibe vurur bence.Geçen sene hatta Sopranos'un sezon finali Nba finalini gölgelemişti Lebron bile ratingleri kurtaramamıştı o açıdan kulisler bir Boston-Lakers istiyor.
Mesaj tarihi:
Gider 5.30'daki vidalı Rox-Utah maçını verir,saati uygun güzelim Lal-Utah maçını vermez ya canlı ben anlayamıyorum bu zihniyeti.Zaten sopcast'ten beri anlamaya da kasmıyorum ama insan bi TV'den izlemek istiyor bir yerde.

Maça gelirsek ilk çeyrek 25-24 Los Lakers'ın lehine sona erdi.Bu yılın aksine ;geçtiğimiz iki yılda Kobe'nin coştuğu takımın geri kalanının sustuğu bir ilk çeyrek izledik,üstad 15 sayı atarken ilk 5'den Derek ve Radman sayı üretemedi.Utah,Boozer ve Memo ile rebolarda da çok üstün eğer Lakers maçı önde götürüyotsa bu sadece 1 kez top kaybı yapmalarına bağlanabilir güzel bir pas trafiği oldu tek pozitif yan olarak...Utah'a gelirsek underrate olsalarda bana göre Lakers'ı batıda durdurabilecek tek takım onlar,bu gece gelecek olası bir galibiyet onları gerçekten coşturur.
  • Yeni Oluştur...