Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3-3 olur 4-3 boston alır ama boston bu maçı kazanamayarak belkide ilerde pişman olucagı birşey yaptı sonuçta kendi evinde oynuyordu
lakers'ın evinde kaybetse gene bidahaki maç kendi evlerinde alırlardı bi şekilde ama şimdi tekrar los angeles'a gidiyolar ve 3-3 olma ihtimali epey yüksek gözüküyor 7. maçtada saha fakötürünün okdr etkileyebilecegini düşünmüyorm umarım tahminlerim dogru cıkarda 7. maçıda izleriz.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
İyi de maç LA'deydi,kalan 2 maç Boston'da...Final tarifesi.
4-2 gg

bende şu finallerde 2-3-2 sistemini bilip de unuttuklarını düşünmüyorum bu arkadaşların, başka birşey...
Mesaj tarihi:
Hotdog said:
3-3 olur 4-3 boston alır ama boston bu maçı kazanamayarak belkide ilerde pişman olucagı birşey yaptı sonuçta kendi evinde oynuyordu
lakers'ın evinde kaybetse gene bidahaki maç kendi evlerinde alırlardı bi şekilde ama şimdi tekrar los angeles'a gidiyolar ve 3-3 olma ihtimali epey yüksek gözüküyor 7. maçtada saha fakötürünün okdr etkileyebilecegini düşünmüyorm umarım tahminlerim dogru cıkarda 7. maçıda izleriz.

maç los angeles'ta değilmiydi ya? ki öyleymiş.

şimdi boston'da olucak maç. kendi seyircisi önünde şampiyon olucaklar işallah :D
Mesaj tarihi:
Luinir said:
BulletRide said:
4-2 gg

bende şu finallerde 2-3-2 sistemini bilip de unuttuklarını düşünmüyorum bu arkadaşların, başka birşey...

Boxscore yorumcuları =].
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Luinir said:
BulletRide said:
4-2 gg

Boxscore yorumcuları =].

Boxscore yorumcuları diyosunda orda da yazıyor kocaman ahaha :D

bende çoğu zaman boxscore yorumcusu oluyorum belli olmuyor ama (:D
Mesaj tarihi:
garnetin yüzük takmasına bayağı sevindim.
hakediodu çünkü bayadır.
celtics los angeleslı anaları yargıladı tabiri caizse :p
fark rekoru kırmayı ucundan kaçırdılar hehe
ama olsun, önemli olan kobe ye gitmesi bu farkın.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
garnetin yüzük takmasına bayağı sevindim.

bu... gerci finallerde sictigi anlar oldu baya

Kobe'ye olan gicikligim son 3 senede baya azaldigi icin onun icin de uzuldum acikcasi, en azindan gecen seneye gore duzgun, keyifli bir final serisi oldu.
Mesaj tarihi:
nası yalnızdı yahu. odom var, gasol var, thuriaf mıdır nedir o var. daha ne olacaktı? allstarları mı toplayalım lakers kadrosunda sampiyon olmaları icin. kobe her zaman yalnız zaten. hiç birlikte olabildigi cıkmadı bugune kadar.
  • Yeni Oluştur...