Luinir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 haha böyle darbe vurulur işte bu be bitti.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ŞAMPİİİYOOOOOOOOON az kaldı az. garnett takıcak o yüzlüğü
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Luinir said: haha böyle darbe vurulur işte bu be bitti. ayıp ama o ne ole wurulur falan. cık cık cık
turuncan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ekşi'de denk gelişi başlığı gördüm. çok uzun zamandır da izlemiyordum adam gibi nba maçı,ha ntvspor'dan falan takip ediyorum ama anca yıl içinde all-starslara falan takılırdım,harbi sağlam maça denk gelmişim,şu ray allen'a her zaman hayranımdır,resmen o kopardı maçı yoksa bryant son anlarda yine ortalığı karıştırabilirdi.vujacic'in o son anlarda hafiften ağlamaklı hali de denizli maçının son anlarında serkan balcı'nın ağlamaklı halini aklıma getirdi,o anın heyecanıyla sinirlerimiz bozuktu ama sonradan düşününce çok komik geliyor böyle ayrıntılar =)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 6. 7. maça falan gitsin şu seri ya.Son iki maç boston da burdan çevirmek bayağı zor lakers için
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kobe gg gasol gg nicholson gg muhahaha yuru lan garnett.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bende şampiyonluk boston'da gelmeli. garnett hüngür hüngür ağlıcak.. kendi seyircisi önünde kazanmalı ve uçmalıyız sonra evlerimizde ahaha
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lan varmı böle bişy be ikinci periyodun yarısında bu maçtan cacık çıkmaz diye yattım celtics koymuş ordan gelip süper maç olmuş
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 doc rivers garnett'a: "never stop believing baby"
khala Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 büyük takım dediğin böyle olur 24 sayı farktan gelir maçı alır MVP for GARNETT
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Scheriff said: doc rivers garnett'a: "never stop believing baby"diyip dudaklarına yapışmış
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yalnız ray allen da bize karşı inat iyi oynuyor. yani attığı sayılardan dolayı bunu diyebiliyorum. nba de şampiyonluk göremeyip oyunu ve hırsı ile bunu en hakeden oyuncu garnett yani.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Görüyorum ki Flip Saunders'a haksızlık etmiş Pistons. Lakers bile Pistons kadar baş edemedi (şu a na kadar) Boston'la. Adam ne yapsın elindeki kadroyla bu kadar olur. İnşallah Boston kazanır
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Celtics 3'lüsü inanıp savunma yapmaya başlayınca , hatta pierce kobe'nin fade awayını blocklayınca , Celtics takım olarak silkinip kendine geldi . eh savunma yapabildiklerini fark edince kendinilerine geldiler , hatta kendinileri aştılar . hücumdaki gerçek silahlarıda çalışmaya başlayınca bu sayede farkı yavaş yavaş ama gayet sabırlı bir şekilde kapadılar. maçın koptuğu yerde , allen'ın vujacic ve gasol'a ders verdiği penetreydi . umarım önümüdeki maçı lakers alırda celtics kupayı bostonda kaldırır .
screwy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 spidee ye macı izlemese izlersen de lakers ı tutma dedim..ikisini de yapmamıs..kınıyorum sırf onun yuzundne yenildik ya..ugursuz..
elm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 90lara giden skorlarda ya da onun altlarında geçerse maçlar lakers seriyi kazanamaz diye düşünüyordum ama bostonın lakersı bu ölçüde yavaşlatabileceğini hiç sanmıyordum.Artık sonuç belli ancak hem phil jackson bu kadar farktan maçın kaybedilmesine resmen seyirci kalması konusunda hem de kobe hiç bir şekilde ağırlığını koyamamasıyla maça büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bence.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yazık Lakers'ın şevki kırılcak , 4 sene önce de böyle gümbür gümbür gelip finallere 4-1'le pısmışlardı bize , şimdi bayrak Boston'da...2. maçı almaya debelenmez benim bildiğim diğer oyuncular ama Kobe faktörü belki 4-2 yapar seriyi. Ayrıca Boston şu saatten sonra üstüste isterse 3 maç verip şampiyonluğu versin,dünkü maçtaki geri dönüşleri tam bir şampiyona layıktı.
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ya bazı maçlarda seyirci bağırıo ya defence defence diye bazı maçlarda da digital olarak hoparlörlerden veriolar sesi bunu .mp3 olarak fln nerden bulabilirim teşekkürler
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Kobe'yi baya Fatih Terim gördüm maç sonu röportajında [video]http://www.redlasso.com/ClipPlayer.aspx?id=5ba9c0af-745e-4970-b2ce-548ce23e9ec6?feature=oembed" width="459">
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sly-One said: ewet bir sonraki maça kaldı fark 4 e indi.
Öne çıkan mesajlar