Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekşi'de denk gelişi başlığı gördüm.
çok uzun zamandır da izlemiyordum adam gibi nba maçı,ha ntvspor'dan falan takip ediyorum ama anca yıl içinde all-starslara falan takılırdım,harbi sağlam maça denk gelmişim,şu ray allen'a her zaman hayranımdır,resmen o kopardı maçı yoksa bryant son anlarda yine ortalığı karıştırabilirdi.vujacic'in o son anlarda hafiften ağlamaklı hali de denizli maçının son anlarında serkan balcı'nın ağlamaklı halini aklıma getirdi,o anın heyecanıyla sinirlerimiz bozuktu ama sonradan düşününce çok komik geliyor böyle ayrıntılar =)
Mesaj tarihi:
Görüyorum ki Flip Saunders'a haksızlık etmiş Pistons. Lakers bile Pistons kadar baş edemedi (şu a na kadar) Boston'la. Adam ne yapsın elindeki kadroyla bu kadar olur.

İnşallah Boston kazanır
Mesaj tarihi:
Celtics 3'lüsü inanıp savunma yapmaya başlayınca , hatta pierce kobe'nin fade awayını blocklayınca , Celtics takım olarak silkinip kendine geldi . eh savunma yapabildiklerini fark edince kendinilerine geldiler , hatta kendinileri aştılar . hücumdaki gerçek silahlarıda çalışmaya başlayınca bu sayede farkı yavaş yavaş ama gayet sabırlı bir şekilde kapadılar. maçın koptuğu yerde , allen'ın vujacic ve gasol'a ders verdiği penetreydi . umarım önümüdeki maçı lakers alırda celtics kupayı bostonda kaldırır .
Mesaj tarihi:
90lara giden skorlarda ya da onun altlarında geçerse maçlar lakers seriyi kazanamaz diye düşünüyordum ama bostonın lakersı bu ölçüde yavaşlatabileceğini hiç sanmıyordum.Artık sonuç belli ancak hem phil jackson bu kadar farktan maçın kaybedilmesine resmen seyirci kalması konusunda hem de kobe hiç bir şekilde ağırlığını koyamamasıyla maça büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bence.
Mesaj tarihi:
Yazık Lakers'ın şevki kırılcak , 4 sene önce de böyle gümbür gümbür gelip finallere 4-1'le pısmışlardı bize , şimdi bayrak Boston'da...2. maçı almaya debelenmez benim bildiğim diğer oyuncular ama Kobe faktörü belki 4-2 yapar seriyi.

Ayrıca Boston şu saatten sonra üstüste isterse 3 maç verip şampiyonluğu versin,dünkü maçtaki geri dönüşleri tam bir şampiyona layıktı.
Mesaj tarihi:
ya bazı maçlarda seyirci bağırıo ya defence defence diye bazı maçlarda da digital olarak hoparlörlerden veriolar sesi
bunu .mp3 olarak fln nerden bulabilirim
teşekkürler
  • Yeni Oluştur...