khala Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Lakers en fazla 2 maç alır.Boston her türlü daha üstün Lakers'tan.Savunma > Hücum
elm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Deplasmanda başlayan seriye mağlubiyetle başlamak kadar doğal birşey olamaz ama 2ci maç seri için baya belirleyici olacaktır. Son yıllarda savunma takımı diye nitelendirilen her takımın inanılmaz iyi bir hucümüda vardı.Bide üstüne bu takımların ismi savunma takımı diye kasap gibi baltaları indirmelerine bazen göz yumuyorlar.Lakersın savunması da o kadar zayıf değildir.Maçlar dün geceki gibi bir skorla biterse yani 90 civarlarında takılırsa lakers işi baya zor olur.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Boston ne savunmada ne de hücumda Lakers dan açık ara üstün.Pierce faktörü olmasa Lakers maçı da alabilirdi.İlk maçtan seriyi tahmin etmeyin daha erken
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 los angeles'ta gostericez kim yonetio :D kobe rondo yicek la'de ordan alınan moralle bostondada bi maç alırız inş. ama boston inanmış cidden ilerki maçlar daha zevkli olucak inş 7. maça uzarda heycanlı heycanlı izleriz dicemde boston kendi evinde 7. maçı kaybetmez yaw
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 GERI DONDUK GOGO LAL son çeyrekte 24 sayı geriden geldik fark 4 sayı son 1 dakika 3 saniye hadi kobe hadi lal
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İşin güzeli Lakers ve Kobe finallere geri döndü. Los Angelesdaki maçlar baya çekişmeli geçecek.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 of içimde pis patladı ama olsun seri baya eğlenceli olucak
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yolu yarıladık. lakers'ın son periyottaki çok üstün oyununa rağmen 2-0 oldu. garnett az kaldı. 2 maç sonra takıcan o yüzlüğü
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şov yaptığımız ve farkı 24 sayıya kadar çıkardığımız maçta konsantrasyonu kaybetmemiz, farkın inmesi, sonlara doğru pp nin 2 top kaybı üstüne 4 e kadar çekmesi la nin farkı hatta baya tırsttırdı. ama sonunda kazandık. böyle bir hata yapacağımızı zannetmem artık. sonuna kadar maça konsantre oynarız diğer maçlarda. skor ne olursa olsun. 7.maça kalmadan alırız bu seriyi herhalde, 4-1 veya 4-2.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Takatı yetmedi Lakers'ın ,13 dk. oynansa son çeyrek muhtemelen bir Lakers galibiyeti olurdu ben böyle bir fark eritme görmedim üstüne üstlük finallerde üstüne üstlük böyle bir savunmaya karşı. Şimdi 3 maç LA'de,tahminim Lakers'ın en az 2 maç alacağı yönünde ama seri tahminim hala 4-2 Boston.
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 walla 3.periyotta çıldırdı bi ara boston o sırda uyumuşum rondo odomun üzerinde smaça falan kalktı yattım bende :)
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 maçlar çok zevkli geçiyor oh özlemişim böyle finalleri
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aynen ya ne ole sas-detroit serileri sadece savunmanın konustuğu maçlar falan
can-i Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 boston yine son periyotta maçı zora soktu. neredeyse kazanıordu lakers. 2-0 dan geri dönmek çok zor ama hala gönlüm lakers'tan yana. lakers son periyottaki oyununu bütün maç boyunca sergileseydi kazanabilirdik. artık iş staples center'a kaldı.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gasol'un babayı alacak olması sevindiriyo beni acıkcası. garnett'e de bayılmıyorum aslında ama haketti adam bunca sene boyunca.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Maçın tekrarını izledim NTV'de. ÇOOK uzun zamandır bu kadar güzel maç görmemiştim. Sezon içinde bi denver-utah maçı vardı bu kadar heyecanlı anımsadığım. Muhteşemdi... Gerçi benim tüm tahminlerim çöktü playoff'larda. ben burada NOH veya UTA olur diyordum, ama bu inanılmaz comeback'i görünce dedim ki LAL hak etmiş. Sanmıyorum ki ne Utah ne de NOH böyle bir boston karşısında tutunabilsin. Maçın adamı seçilen Leon PoweSADECE 14 dakika sahada kalmış desem? Son krizde kenarda oturtmaları çok ilginç geldi bana. Garnet ile ayni anda sahada kalabilirdi bence. PJ brown veya perkins kenarda olmalıydı son çeyrekde. Maçı anlatan Murat ve Kağan da çok formdaydı bence. Ray Allen'ı sadece bir şutör olarak görmemek lazım, onlar da bunu bu sefer güzel yaptılar adamın hakkını teslim ettiler. GASOL'ü çooook uzun zamandır takip edenlerdenim. Sebebi de 2000 yılında Efes pilsen Selanik'de final four'a gittiğinde (ilk kez bir türk takımı kalmıştı) maçları izlemek için 1200 km araba kullanmıştım, ve Barcelona-Makabi maçı öncesinde barça ısınırken bir hakemimiz (ismini unuttum, tam arkamızda oturuyordu) sahada incecik dal gibi bir çocuğu parmağıyla gösterip "Bak bu Gasol, 5 sene sonra NBA de YILDIZ olacak" demişti. İnanmamıştım ama sürekli izledim. Adam haklıymış. Gasol bir YILDIZ. Çevremde (hatta burada, paticik'de) çok fazla sevmeyeni var ama çok iyi oldu, daha da gelişme potansiyeli var. Benim tahminime gelince (ki hep yanıldım şu ana kadar) 4-2 BOSTON.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tellos said: walla 3.periyotta çıldırdı bi ara boston o sırda uyumuşum rondo odomun üzerinde smaça falan kalktı yattım bende :) onlar rüyanda oldu. gerçekte olmadı öyle şeyler :D
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oldu la ben de gördüm. hatta maçı bıraktılar sandım orada, mola almışlar. bıraksa yeriydi.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 11/06 04.00 LAL-BOS - NTV http://www.ntvspor.net/pages/24335.asp
Öne çıkan mesajlar