Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Asıl boston fanatiği Murat Muratanogluydu da nedense onu şutladılar. Niye böyle birşey yaptılar merak ediyorum. Yorumlarıda espirileride güzeldi. Kaan-Murat ikilisini özlüyor insan.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 MM gerçekten Türk seyircisine basketbolu sevdiren adamlardandır,90ların ortasında Efes nasıl yükseliyordu MM'nin yorumlarıda o derece zirve yaptı. Ama Türk NBAseverler,onu ve Yiğiter abiyi NBA'e bir türlü yakıştıramadı ve Kaan&Kosova ikilisini kayırdı.Halbuki Murat Murathanoğlu gibi Chicago orjinli bir elemanın dünya ve nba basketbolu bilgisi tartışılmaz. Kanal 24'den daha cazip bir teklif gelince de Doğuş grubuyla bağı koptu Yiğiter ile ikisinin. Yine olsada libraağn dese,şaykago dese stüdyo'da...Güzel güzel slam de yazsa Yiğiter abiyle,süper 4lüydüler gerçekten. Yeni kanlardan,Osman Sakallıoğlu ve İsmail Şenol'u gerçekte de tanıdığım için seviyorum ama Murat Murathanoğlu'nun basketbol sevgisi ve bilgisi bambaşkadır.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Piyasa da çok boş koç varmış gibi Saunders ile yolları ayırmışız...Keşke erken elenseydik de şu play-off'lardan tekrar Rick Carl'la anlaşsaydık. Saunders'da gitsin Phx'e artık.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Saunders ile yolları ayırmış pistons. yerine de michael curry gelecekmiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aldığı dakikalara oranladığımızda NBA'in açık ara en berbat oyuncusudur Michael Curry...Detroit ve Indiana yılları ciddi kabustur bu adamın..Draft edilmemiştir,Alman liginden gelmiştir vs vs. Oyunculuğu ile koçluğu bir tutmam ama Pistons'a asistan koç olarak geldiğinde malzeme toplar artık diye düşünmüştüm,ciddden Pistons'a soğutur bu eleman beni,daha yaşı 40 bile değil üstelik pişecek falan oof of. Amanın ya. Totem yapıcam yalandır inş.Koç K.'yi falan bağlayalım Duke'den diye dua edicem yatarken.
elm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Valla gelen adam hakkında yorum yapamıcam ama saunders'ın detroit macerası başarısız oldu bence.İlk geldiğinde hatırlarsınız ligi kasıp kavurmuş chiagonun 12 mağlubiyetle tamamladığı sezon rekorunu kırcak mı muhabbetleri geçtiği sene playoff fiyasko sonuçlanmıştı , ilerleyen senelerde detroit için playoff başarısızlıklarıyla geçti.Lig genelinde başarısız diyemem detroite ama larry brownla devam etme ihtimali olsaydı çok daha başarılı olurlardı görüşündeyim.Eski savunma takımı özelliğini kaybettiler bence saundersla.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Play-off başarısızlığına katılıyorum,final dışında her sonuç başarısızlık Pistons için... Ama dediğin Play-off fiyaskosu tam olarak Saunders'a haksızlık olur.Sonuçta bu adam finallerde elendi ve minimum 4-2 ile,ilk turdan süpürülme falan olmadı.(Bknz: Dallas fiyaskosu) Detroit 3 yıl boyunca NBA'in en iyi savunma takımından 2si oldu ama "swingman" savunmamız Saunders ile bir türlü oturmadı. Oysa Kobe'yi Brown zamanı ne güzel kitleyip 4-1 ile şamp olmuştuk. LeBron ve Wade'i tutamadığımız 2 finalle kendimizden 1 gömlek alttaki takımlara yıldızlarını tutamamız yüzünden elendik şanssız şekillerde, sonrasında da en nihayetinde yıllardır bizden daha iyi bir doğu takımı vardı bu sene ve hakederek finale çıktılar. 2003-2004 draftında Milicic pick no.2 fiyaskomuz o sene gelen şampiyonluk ve akabindeki dominat sezonlarda pek söz konusu olmadı ama bu takımın tam şu anda 25 yaşlarına gelmiş bir yıldıza çok ihtiyacı var.Bir Bosh seçimi,-Bosh'ı bıraktım altlardan git Josh Howard'ı seç,David West'i seç - çok fena fark yaratırdı franchise'ımızda,Joe Dumars'ın Detroit fenomenini yaşattığı bu yıllarda o yıldızı aramasakta artık Cap'imiz boşalıyor...Gündemde Portland'dan Outlaw+Webster'a alacağımıza dair haberler var,böyle bir takas için Tayshaun'ı feda edebiliriz.Portland'ın eksiği olan tecrübe ve pozisyona Tayshaun gibi bir savunmacı gelir,biz de Sheed-Maxiell-Outlaw-Rip-Billups 5'iyle en azından biraz gençleşip,benchten Webster etkisiyle de yıllardır almadığımız takviyeyi alırız. Başka bir takım olsa bu 2 genci bırakmaz derdim ama kolej takımı havasındaki Portland'a da biraz tecrübe gerek artık.
elm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Detroitin playofflarda geldiği yerlere herhangi bir takım gelse başarılı diye nitelendirilir.Yaşları sebebiyle düşüse geçen spursun ligdeki dominantlığına en büyük aday olan detroitin bunu başaramaması detroite başarısız dememin sebebi.Fiyasko diye sert tabirler kullanmamda detroit'in lebron karşısında çaresiz kalmasına sahit olmanın verdiği üzüntüydü biraz :) Larry Brown varken spursle oynadıkları o son yılların tartışmasız en iyi final serisinde ,spurs şampiyonluğu detroitten zar zor alırken(mucizede denebilir adı da horry :) ) , geçen sene o yaşlanmış spursun 4-0 süpürdüğü clevelanda hemen hemen aynı kadroya sahip detroitin elenmesi bence başarısızlıktır.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Dediğim gibi takım olarak süper kilitliyorlar ama Lebron veya Wade'i savunacak bireysel savunmacı Tayshaun çok dengesiz oynuyyor.Bowen gibi garanti kitlemiyor. Finale çıksak orda da 2-0 öne bile geçsek Kobe seriyi getirirdi,4-2 belli olmaz.
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yanılıyor olabilirim fakat son iki senedir Detroit'in play-off başarısızlığında sebeplerin birinin C.Billups olmasıdır diye düşünüyorum.Geçen sezon Brown gitmiş yerine Saunders gelmişti.Takımın savunma kimliği Saundersla beraber eskisi gibi değildi hele Ben Wallace önemli bir paya sahipti mecburen takımdan ayrıldı zaten.Bu yeni oyun stilinden azda olsa Billups'ta etkilenmiş olsa gerek bir isteksizlik görülüyordu.Bu sene yine aynı isteksizlik vardı bence.Sanırım biraz sakatlık etkisi vardı bunda.Belki Billups gitmek istiyor bile olabilir.Sonuç olarak Pistons'ın bir değişikliğe ihiyacı var.Olmazsa bu takım yine konferans finali oynar orada kalır ama.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ntv Kaan Kural ve Murat Kosovayı Amerika'ya göndermiş bu seri için..
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 toggie said: bu gece 4'te di mi simdi ilk mac? evet de 4.30 olur o.
elm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Eminim hep özeniyodur onlar ,yabancı ülkelerin spikerleri kameralara el sallarken .Bakalım valla ben kaan kuraldan üstün performans bekliyorum kameralara karşı :D Baya hoş olmuş amerikaya gitmeleri.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Lakers Smash Celtics Die!!1!!1!111biriri1!11
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben uyuyacam valla. uyumadan bekleyince ilk ceyregi bitiremeden sızıyorum.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Allahın cezası Sipru yüzünden izleyemiyorum maçı, ekonomi finalim de var 9.5 saat sonra, pöf.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Film gibi maç oldu, güzel oldu..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eveeeeeet bu biiiir bu kupa en çok garnett'a yakışır. efsane geri dönüuyor (:D
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Spidee said: Allahın cezası Sipru yüzünden izleyemiyorum maçı, ekonomi finalim de var 9.5 saat sonra, pöf. SENİN final nasıl geçti?
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Gasol 41 Kobe 41 Fisher 40 Odom 39 dk oynadı Bench üstünlüğü ibresine yakın gördüğüm Lakers sadece Sasha'ya 20 dk üzeri süre verdi, kalan oyuncular ,Turiaf,Walton ve Farmar dakikalarının çok altında süre aldılar...Keza Boston da benchten sadece Powe'un birkaç dakikasını saymazsak 3 oyuncu kullandı... Şu an güllük gülistanlık bir galibiyet olabilir bu Garden'da , ama normal sezonda aldığı süreler bir anda playofflarda elllerinden alınan Eddie House ve sakatlanan Tony Allen'ın eksikliği bazı pozisyonlarda hissedilecek bu finallerde.Lakers daha diri bir takım , Pierce'ın 31 dk'da süper bir oyun sergilemiş olması da güzel fakat parçalardan gelecek katkı konusunda yalnız kalırsa yıldızlar,4-2 öngördüğüm skor olmayabilir.
Öne çıkan mesajlar