Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pistons revire dönmüşken yüzük için herşeyi yapabilecek bi Garnett'in seriyi bırakacağını hiç sanmıyorum...

Eğer bu maçı Pistons alırsa 7.maçta çıldırmış bi Garnett izleyebiliriz ki çok hoş olur :)
Mesaj tarihi:
işte sene başından beri hayal ettiğim final serisi
Boston Celtics - Los Angeles Lakers
Sas ve detroitin o sıkıcı oyunlarının olmayacaı
garnettin yuğini koyup yuzuk aşkıyla savaşacaı bir seri
kobenin tekrar kendini kanıtlamak isteyip shaqsızda sampion olabilceini gostermek isteyecei bir seri

bence cok eglenceli geçiceğe benzior
of cok heycalıyım :D

son bi not:
GOGO LAL
Mesaj tarihi:
LALALALALAAAAAY BOSTOOOON CELTIIICCCSSS

yalnız son periyod skoru: 29-13

boston resmen son periyotta silmiş. artık şampiyonluk yakışır. Garnett'a o yüzük yakışır.

Bulletride çok üzülme bence iyi takımsınız seneye artk :( (:D
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Pistons rahat alır ya bu maçı.

Ağır göt oldum ama dualarım kabul oldu, Lakers - Boston final oynuyor. SAS'ı da DET'i de finalde görmek istemiyordum, bu kadar bahtiyar olamazdım.
Mesaj tarihi:
Detroit gelse tercih ederdim özellike shaqlı kadroyla kaybettiğimiz finalin rövanşını almak kobe'nin yeniden doğuşuna çok yakışırdı.Her ne kadar detroit bostona göre lakers için daha zor bi rakip olsada.Sonuç olarak boston geldi ama.
Final serisi ve bu kadar çok yıldız varken ortada ne olacağını kestirmek güç ama 4-1 ya da 4-2 lakers alır diyorum.
Mesaj tarihi:
AWAY HOME
Thu, Jun 05 L.A. Lakers Boston 9:00
Sun, Jun 08 L.A. Lakers Boston 9:00
Tue, Jun 10 Boston L.A. Lakers 9:00
Thu, Jun 12 Boston L.A. Lakers 9:00
Sun, Jun 15 (if necessary) Boston L.A. Lakers 9:00
Tue, Jun 17 (if necessary) L.A. Lakers Boston 9:00
Thu, Jun 19 (if necessary) L.A. Lakers Boston 9:00
Mesaj tarihi:
Finalde iki takımında artıları eksileri birbirine eşit bu yüzden geçen sefer ki gibi kesin bir şey söyleyemem ama lakers ı bir adım daha önde görüyorum.Bunun nedeni de iki takımın birinden birinin diğerinden iyi olması değil Phil Jackson faktörü bir de Doc Rivers ın final tecrübesizliği
Mesaj tarihi:
4-2 Celtics.. garnett mvp.

kobeyi savunacak kişi allen olmaz herhalde öyle bir salaklık yapmaz rivers, gerçi pierce da savunsa kobe yine azacak.

garnett varını yoğunu ortaya koyacak. zira kendisi yüzük için herşeyi yapabilecek biri şu anda.

bence seride ray in göstereceği performans çok önemli.

umarım güzel bir seri ardından lakers i devirerek uzun yıllar sonra çıktığımız nba finalinde şampiyonluğa ulaşırız.
Mesaj tarihi:
Kobe konusunda katılıyorum Ray Allen onu savunamaz ama kim savunursa savunsun 30 sayı atıyor işte B. Bowen çok çok iyi savunmuştu onu halbuki.Diğer oyuncuları Gasol-Odom-Kobe üçgeni tehlikeli özellikle çok iyi savunmak gerekiyor.Lakers hücum yönü savunma yönünden daha kuvvetli bir takım bence ancak Boston iyi,sert savunma yapabilen bir takım.Lakersı durdurabilirler. Artı olarak Kobe'ye dönersek; Boston-Cleveland serisinde Lebronu çok iyi savunmuşlardı tam bir ölçü değil belki ama dikkate değer.
Mesaj tarihi:
Lakers NBA'in en iyi hücum takımı,sezonda da bunu gördük...Phx,Gsw ve Denver gibi pure hücum takımlarından bile daha iyi hücumları var,hatta onlar gibi run&gun oynasa bu kadro (ki Zen oynatır) 120 sayı ortalamayla bitirir maçı ama hücumları Litvanya gibi 2000'lerin başındaki çılgın pas döndürüyorlar ve o açıdan kadrolarında Point guard'ın süper bir oyun kurmasına gerek yok,kadro herkesin pasör olmasına dayalı ve bu açıdan belkide NBA'in en iyi uzununa sahipler Garnett ile beraber.
Sas takım savunması çok iyi olsada baş döndürücü bu tempoya karşılık veremedi ve bireysel eşleşmeler yaratmaya gittiler fakat pek işe yaramadı ama şu an Lakers'In karşısında bu işe en iyi cevap verecek 2 takımdan birisi belki de en iyisi var,saha avantajını da düşününce. 4-2 veya 4-3 Boston.
Mesaj tarihi:
Bu arada "flop" hareketlere artık tölerans gösterilmeyecek ve cezaya tabi tutulacak maç içinde...

Flop açmak gerekirse sporlarda; çırpınma,debelenme,drama yapma gibi göstermelik hareketler.Poker ve ticaretten entegre bir kavram ve başta Calderon;çoğu İspanyol oyunculara güzel yakışıyor

Drama yapan İspanyollar ve Arjantinliler için kötü bir haber oldu bu,hatta durumu Phil Jackson ;cezalar "euro" bazında olursa daha caydırıcı olur diyerek yorumlamış şakayla karışık,şık demiş.

Net kaynak yok ama çoğu nba forumunda ve blogunda ilk sıralarda tartışılıyor,seneye başlanır uygulamalar.
Mesaj tarihi:
Herkes zevkli final serisi diyor da,2 tane gönüllerin şampiyonu ekip bunlar...NBa takip edenlerin yarısı zaten bu 2 takımı tutuyor ve 60 senelik NBA'de bu iki takımın olduğu (beraber veya ayrı ayrı) en az 40 final var.Özlem duymuyorum asla ama bana Phx,Dallas,Detroit,Sas gibi takımlar Jerry West kıyağıyla potaya girmiş bir Lakers veya proje takımı olan Boston'dan daha çok bu yılların basketbol devleri olarak geliyor.Bu saydığım takımlar draftlarda sonlarda seçmesine rağmen,büyük scoutinglerle ince eleyip sık dokumuş yıldızlarını elde tutmak için bir taraflarını paralamış,sistem oturtmak için yıllarını harcamış ekipler.Yok pahasına alınan bir Gasol veya Garnett'i bağlayabilecek bir ismi olmadığı için bu takımların benim basketbol anlayışıma sığmıyor bu final.Wade'in 5'e düşmesi ve Pat Riley beyzadenin veteran yaşlıları bağlayarak oluşturduğu proje takımın halini görüyoruz şu an için olmasa da Boston'ı 2-3 sene sonra bekleyen bu.Ama Lakers için bşi demiicem öyle bir piyango vurduki onlara;Gasol'ün gelişi ve Bynum'ım süper gelişimi ile adamların 4 sene dynasty yapmaması için bir sebep göremiyorum.

Seri 2-2 Garden'a dönerse,5.maçtan itibaren hürmeten izleyeceğim bu seriyi,zaten finaller ftw.
  • Yeni Oluştur...