Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:
ne çok boston taraftarı varmış... Yoksa bunlar daha çok "anti-pistons" taraftar mı?

garnett nerde ben orda ahaha
kimsenin antisi değilim :) nba her türlü izlenir

bu arada Lakers finalde. 2. yarıda ki etkili oyunu ile ve kobe'nin 39 sayısı ile finale çıktı lakers.
Mesaj tarihi:
Şu Sas,Staples'daki 20 sayı fark açıp verdiği maça otursun ağlasın.Böyle 4-1 giderler güme,yazık oldu bence.

Ayrıca Jerry West kıyağıyla kadroya gelen Gasol de dengeleri mahvetti batıda,sene başı dallas-sas-phx dioduk,Lakers final oynuyor hayırlısı.Doğudan gelen takıma karşı böyle at koşturabileceklerini sanmıyorum,Lakers finale çıkana kadar 12-3 gibi bir galibiyet oranıyla çıktı,yani serilerde hiç zor duruma düşmediler.Boston veya Detroit saha avantajlarıyla 2-0'la giderler Los Angeles'a ardından Lakers'a batıda görmediği savunmayı çakarlar,alırlar kupayı.

Asıl rekabet bu geceki maçta olacak,Rip'in bir sakatlığı var bu maçı kaçıracağını düşünemiyorum.Fakat yinede dirseği onu rahatsız edip şut ritmini bozacaktır ama Allen'I adam gibi savunsun yeter.Skor katkısı illaki bir şekil alırız Rip her ne kadarda 1. skor opsiyonumuz olsada.
Mesaj tarihi:
lakers haketti, sas da geçse şaşırmazdım bu turu ve hatta geçer diyordum ama olmadı. yine de 4. maç son saniyede barry e yapılan faul verilseydi işler değişirdi, orası kesin.
Mesaj tarihi:
İşte bu maçı almamızdan çok nasıl alacağımız önemli,rahat almak kesinlikle işimize gelmez takım rehavetimiz had safhada...Biraz Garnett tarafından hırpalanıp , Pierce tarafından tahrik edilip son saniyelerde almalıyız ki Garden'a o gazla çıkıp duman edelim Boston'ı...Yoksa alışılmış 20 sayı farklı Palace galibiyetleri 7.maçta sıradan bir Pistons izletir bize.
  • Yeni Oluştur...