dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yalnız bir önceki turda, Orlando nun tecrübesiz oyuncularını ezen Detroit savunması Boston a işlemiyor.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu geceki spurs lakers maçı ntv veya ntvsporda. ondan sonra 4 gece üst üste 2 lakers 2 boston maçını verecek nba tv.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Öğrenemedin şu işi luinir :P 3:30 da ntv spor da.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Luinir said: vidalarınızı gevşetiriz. :D ben yazıcaktım aynısını :D
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Deplasman da 1er maç aldık Boston'la karşılıklı,2 maç üstüste maç kaybetmedik bu sene hiç playofflarda ve 4. maçı alacağımızı düşünüyorum.Ondan sonra seri yeniden başlayacak ve Garden'daki 5. maç kader maçı olacak. Açıkçası dün iyi savunma yapamadık,şaşırdım oysaki ipler bizim elimizdeydi istediğimiz oyunu koymamız gerekirdi.Garnett çok güzel oynadı kutlarım kendisini.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 BulletRide said: Deplasman da 1er maç aldık Boston'la karşılıklı. Daha Detroit'de 2.maç oynanmadı ama gerçi bende bu maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum ama..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ilk yarıyı izledim nası domine etti boston öle böle değil.
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 garnett yönetti maçı ama ben playofflarda r.allen ın bayadır bu kadar aktif oyun içinde oldugunu görmedim son bi 10 maçtaki en iyi performansıydı. bide sam casell in yüzügü varmı dünden beri aklıma takıldı,öldü ölcek çok hevesli adam
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 >:D< detroitlilerle seri sonunda görüşücez bence bol bol dsaDŞSADŞSA büyük konuşmuş olmayayımda sonra dlkaskdlsa
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Senelerdir alıştık biz rehaveten geçilmeye,zaten böyle olmasa 5 konferans finalinden sadece 2 kez zaferle ayrılmazdık-ki Shaq ve Wade'in sakatlıklarla boğuştuğu ve finale çıktığımız 2005 final serisi de bence şansımızdı... İlk 2 maç itibariyle bizim elemanlar bu sefer ciddiye alacak dedim ama,3. maç şaka gibi savunma yaptılar berbat hücum ettiler.Son 1-2 sezonları bir defa daha şampiyon olmak için bu jenerasyonla,Boston geçemeyeceğimz bir ekip değil,durum 2-1 olsa bile asla değil,4.maç alınıkdan sonra Phily serisindeki uyanışı sergilerler umarım. Yoksa gidişat kötü.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 İlk tur ve ikinci tur maçları daha güzeldi final serileri baydı biraz beni.Batıdan Lakers Doğudan Boston diyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Odom serinin kilit adamı olduğunu gösterdi,onun üretimi durunca Kobe 30 atsada Lakers anca 80 küsür sayıya ulaşabiliyor. Odom bu kadar rahat savunma eşleşmelerine 7 sayı ile cevap verecekse,4. maçıda Sas alır ver seri yeniden başlar. Bu arada Manu onu rahatsız eden sakatlığı yüzünden pota altında pek etliyle sütlüye karışmıyor ama dışardan pancar motoru gibi çalışıyor,cidden bir insanın her sayısı mı bu kadar kritik olur dedirtti.
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 manu hep öyle atamaz, odom da hep öyle oynamaz. seri de 4-2 lakers biter diyorum ben. yani inşallah.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Manu hep öyle atıyor zaten,olay Odom'ın performansı. Laker'lara çok saç baş yoldurmuş adamdır zamanında Kobe'nin tek desteği olarak görülürken çok köstek oldu. Öbür türlü çok değerli bir oyuncu özellike bu sezon ama dün gece eski Odom gibiydi,tahtaya vurmak lazım =]
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Odom'um adını her duyduğumda o koskoca DEV gibi adamın salya sümük ağlayarak uyuşturucu bağımlısı olduğunu ilan ettiği ropörtajı gelir gözümün önüne.
can Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 nerde o röportaj bi okumak isterim. hatırlıyo musun?
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 saatlerimizi 3.30 a kurup link arayacağız. yarın ki sınavım kıytırık zaten, çakacağımı zannetmem. :)
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 burda yayınlanıyor maçlar http://www.justin.tv/psn_tr3s
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Netten izlerken lag sorunu yaşayanlar, öm atsın bir çözümüm var burdan yazmayayım şimdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 McDyess ölü toprağını attı üzerimizden,7si hücum(Boston gibi bir savunmaya karşı) 16 rebo çekerek bir de 21 sayı ekleyerek galibiyetin mimarı oldu,ama sırf bu istatistiklerden değil de takım olarak yaptığımız savunmadan çok memnun kaldım. 3.maç gibi bir oyundan sonra Boston'ı yenmemizden çok nasıl yendiğimiz önemliydi,75 sayıda tutarak 20 sayı farkla yenmek moral verdi.Ayrıca bu farkı rakip takımın bizden 13 fazla serbest atış kullanıp,bu çizgiden 12 sayı fazla elde ettiği bir maçta yakalamamız daha da önemli. Seri yeniden başlıyor,artık bu 2 takım arasında deplasman-iç saha avantajının pek kaldığını düşünmüyorum,5. maç her skora açık ama vidaları daha da sıkıp seriyi 3-2'ye getiri,Palace'da artık bu işe nokta koymamız gerektiğini düşünüyorum. Bu arada Boston'ın sadece 1,Detroit'in ise 2 3 sayı isabeti bulması ayrı bir konu. Ayrıca artık tecrübenin dibine vurmuş,2004'ten tek eskiği Ben Wallace gbi gözüken,ama onun yerini McDyess gibi bir tecrübe ve Big Ben'in yapamadığı uzak mesafe şutları da sokan Maxiell'ın aldığı bu organizasyona artık bir şampiyonluk yakışıyor. Sadece vidalar ve Billups'ın ritim bulması önemli,geri kalanlar dün akşam kusursuzdu.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dreagloth said: Netten izlerken lag sorunu yaşayanlar, öm atsın bir çözümüm var burdan yazmayayım şimdi. Hmm öok ayıp bişey değilse yazsan, herkes okusa?
Öne çıkan mesajlar