dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hadi hayırlı olsun kalan maçların hepsi ntv, ntvspor ve nba tv de verilcek.
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gece 4te lakers-spurs maçı ntvde. yatıyorum maç için şu an.staples center'da şu duncan'ın suratı görelim. go lakers go!
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dreagloth said: Hadi hayırlı olsun kalan maçların hepsi ntv, ntvspor ve nba tv de verilcek. nereden duydun ?
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dreagloth said: İşin komiği diğer arkadaş ta maçı izlemeden yorum yapmış :D Maçı izlemedim ama sn sn nba.com dan takip ettim.^^ 4. ceyrege kadar kaç sayısı varmış bir bakarsanız allenın yada özetlerini izlerseniz anlıcaksınız ne anlatmak istediğimi.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 öff kabloda da ntvspor yok. neyse ki tek maç koymuslar. final serisinin tamamı ntv'de olur zaten. ntvspor'daki macı da bilgisayardan izleriz artık.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Detroit'in kaçırdığım maçı pek olmadı play-offlarda son senelerde...Bu kadar iyi bir hücum performansı 2005'de Miami serisinin 3 veya 4. maçlarında olmuştu yanılmıyorsam,gerçekten Boston'a 100 küsür atmak Garden'da,120-130'luk bir maçla eş değer. Öte yandan Big Three de mükemmel hücum etti,yüksek skor yanıltmasın insanları 2 takımda NBA'in en iyi 3 savunmasından 2si olduğunu bu maçta da gösterdi ama oyuncular sıcak olunca çok çok ekstra bir maç oldu.Bundan sonra 90'ı zor görür iki takımda sanmıyorum başka bir maçta böyle akıcı hücum olsun.Ama güzel bir doğu final serisi olacak maçların kanallarda yayınlanacak ve bizi tvants işkencesinden kurtaracak olmasına çok çok sevindim.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Luinir said: dreagloth said: Hadi hayırlı olsun kalan maçların hepsi ntv, ntvspor ve nba tv de verilcek. nereden duydun ? Nba Stüdyo da Murat Kosova söyledi biraz önce. Bir sürü maç var ntv ve ntv spor da, ikisinde birden olmayanlar da nba tv de olcakmış. Ve bu bizim için özelmiş, diğer ülkelerde böyle birşey yokmuş.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Evet MK dedi ben de izledim programı,bu arada Murat Kosova'nın Ntvspor için düşündüğü programlardan biri yeni sezon başlayınca fantezi oyunlarıyla ilgili bir bölüm olacak;Cl,Premier lig,Nba falan...Rick Kamla olacak bir nevi Türkiye'nin hehe. Yahoo ligimize davet ederiz =]
khala Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bu gece maçı 04.00 da NTV veriyor. Bilginize..
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 BulletRide said: Jordan'ın oğlunun kankisi,senelerin sağlam Chicago'lusu ammavelakin Rose'un Beasley varken 2'den seçilmesi gerek bana göre... Neyse yıldızları azaldı dediğimiz doğuya iki tane canavar geliyor bu sezon en azından bu güzel oldu. NCAA sezonunu bu sene diğer senelere nazaran daha az maç izleyerek takip etmiş olsamda,Memphis Tigers'ı finale taşıması Rose'un karakterini gösteriyor Chicago'nun sahip olmadığı yıldız-lideri uzun vadede o olabilir ama Beasley benim NCAA 'de canlı izlediğim Melo ile beraber en iyi oyuncu açık ara. İstediği kadar parçalasın Chris Paul'dan gördük oyun kurucu faktörünün ne kadar önemli olduğunu. Örneği çok bunun 2-3 sene öncede nash sakatlandığında o zaman herkesi ezip geçen phoenix ne hale düştü nash düzelene kadar. Zaten mvp yapmalarının nedenlerinden biride o. PG ların değerini geç anladı NBA
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Beasley için,Durant Lebron arası diim,kesinlikle kaçmaması gerek ...Rose bir cp3 veya Deron olamayacak çünkü NCAA'de kalibresi pg'ye Mempis'in oyun tarzı yüzünden uygundu,NBA'de gideceği takımda point guard olarak oynaması zor.Daha çok bir combo-guard kendisi,switch falan edecek bol bol Arenas gibi bir adam olacak yani,en kötü Monta Ellis diim. Yani Rose'u Nash,Cp3 ve Kidd'le değil de,Wade-Arenas-Iverson'la karşılaştırmak daha doğru olur oyun tarzı olarak,benim fikrim bu açıkçası... Sıralama: Beasley Rose Lopez Kevin Love . . . diye gitmeli
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gece uyanamadım ama şuan dersane yüzümde manyak bi sırıtışla gidiorm spurslu arkadaşlarımı deli etcem. 30 sayı niaohaho
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 pek güzel maç olmadı ya. yanılmıyosam 37-37'ydi ordan sonra lakers biraz fark yaptı. san antonio karşılık veremedi pek.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öyle böyle değil acaip tatmin oldum spurs den nefret eden biri olarak. bi de kaan kural müthiş ya 1 kat daha zevkli oluo maç o yorumlayınca :)
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çeyrek çeyrek bakınca statlara (evet gene izleyemedim maçı) Lakers EZMİŞ spursü. 1st: 21- 16 2nd: 25 - 21 3rd: 28 - 20 4th: 27 - 14 skor: 101 - 71 çok acayip. HİÇ direnememiş. SPURS DÖNEMİ bitiyor mu ne?
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hee 1 maçla biter o dönem. texas'ta görüşürüz.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tellos said: bu gece maç varmı ? 3.30 ntv boston-detroit (3.maç)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1 saat var yaa, dayanabilir miyim acaba.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 toggie hala dayanıyorsan bil ki yalnız değilsin :) gidip tıkınıp yüzümü yıkayıp bide kahve koydum mu beni kimse tutamaz... ama boston dan hiç ümitli değilim :(
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Lanet olsun uyuyakaldım ilk ceyrekten sonra :( Uyumasam yenemezdi Boston zaten.. :) Ama Boston'ın deplasmanda bu kadar dominant oynayarak maç kazanmasına sevindim inş Celtics-Lakers finali izleriz.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ilk ceyregi izledim sadece, cok heyecanlı oldu. boston 9-0 lık seri ile basladı. skor 15-4 ken detroit 13-0 lık seri yakaladı 4 dakika içinde. periodun bitmesine 2 dk kala boston yine actı farkı falan. sonra da oyle devam etmiştir herelde. istedikleri oyunu oynattılar detroit'e. garnett'in yüzük aşkı detroit'i baya zor durumda bırakacak bu seride.
Öne çıkan mesajlar