Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derrick rose Deron williams ve Chris Paul gibi olucak diyorlar... Sence bırakırlarmı onu 2. sıraya ? Hiç sanmıyorum. Şimdiden Kirk Heinrich bavulunu toplasın Chicago'dan bence.
Mesaj tarihi:
Takımın ihtiyacına göre Brook Lopez bile seçilebilir orası ayrı, ama Derrick Rose daha çok Arenas gibi combo bir guard,Wade'le çok top paylaşımı sorunu olur.Bana göre Beasley ve Matrix forvet ikilisi ile run&gun oynasınlar sonuçta Ricky ve JWill'in biten kontratıyla açılan salary ile iyi bir pivot da bağlanabilir kadroya...
Beasley kesinlikle bir canavar,1 numara ona gitmezse yazık olur.
Mesaj tarihi:
toggie said:
kafasına gore mac yayını yapabilir mi ya bi kanal.

Mantıklı olun biraz, daha önce bir sürü forumda bir sürü defa konuşuldu, Ntv her maçı vermek ister tabiki ama bu onların elinde değil, maçlar yayıncı kanallar tarafından veriliyor diğer kanallara, yayıncı kuruluş dışında kimsenin bir yaptırımı yok ki nerde kaldı kafasına göre iş yapmak...
Mesaj tarihi:
Şimdi doğuş yayın grubu sezon başında paket alıyor maç,NBa tv için hergün birer maç (zaten bunlar global NBA tv'nin yayınladığı maçlar oluyor genelde)...Tnt,Espn ve ABC'den de Ntv ve Ntvspor için alıyor,playofflarda da bu paket geçerli her kanaldan biraz maç alıyor ama önceliği Magic ve Jazz'ın maçlarına veriyor Türkler oynadığı için...Zaten normal paket bu, batı finali olsada birkaç maç yayınlayabilecek anlaşma gereği Doğuş grubu ,ama bir atılımla tüm batı ve doğu finali maçlarını vermeli diye düşünüyorum...

NBa finalini full vercek ama orası ayrı.
Mesaj tarihi:
ray allen yine hiç bir sey yapmadı erken faul problemine girdi ilk yarı zaten hiç bir katkısı yok garnett ve pierce oynamaya çalıştı sadece... 4. ceyrekte allen biraz toparlanır gibi oldu ama o zamanda iş işten geçmişti
Mesaj tarihi:
Uthmatar said:
ray allen yine hiç bir sey yapmadı erken faul problemine girdi ilk yarı zaten hiç bir katkısı yok garnett ve pierce oynamaya çalıştı sadece... 4. ceyrekte allen biraz toparlanır gibi oldu ama o zamanda iş işten geçmişti

maçı izlemedim ama istatistiklere bakınca hiç de öyle durmuyor.

29.39 süre almış ve 25 sayı atmış. bunu da sadece 16 top kullanarak yapmış. Çok etkili görünüyor rakamlara bakılınca.
Mesaj tarihi:

Paslar güzel dönünce,asist rakamları arttı ve play-offlar boyunca tek eksik yönümüz olan pas trafiği olumlu gelişerek Boston gibi bir savunmaya 100 üzeri sayı attık.
2 deplasman galibiyetimiz olacak demiştim,ilk 2 maçta 1-1 bekliyordum açıkçası,Palace'da 2 tane daha alıp Garden'da bu işi 4-1 ile bitiririz.
Mesaj tarihi:
Basketbolseverler.com said:
Chicago, Derrick Rose'u Heyecanlandırdı..
2008 NBA draftında ilk iki sıradan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Memphis'in yıldız oyun kurucusu Derrick Rose, Chicago Bulls'da oynamaktan gurur duyacağını açıkladı.

İlk sıradan oyuncu seçme hakkına sahip olan Chicago Bulls'da oynamayı istediğini belirten yetenekli oyun kurucu, basına yapmış olduğu açıklamada, "Ben Englewood'da büyüdüm. Ve Chicago'da yerel ligde basketbol oynamıştım. Ailem ve arkadaşlarım için yeniden Chicago'da bulunmak benim için çok heyecan verici olacaktır" dedi.

Chicago Bulls'da oynaması durumunda 23 numaralı formayı giyemeyeceğini belirten Derrick Rose, bunun kendisi için önemli olmadığını belirtti.
Mesaj tarihi:
Jordan'ın oğlunun kankisi,senelerin sağlam Chicago'lusu ammavelakin Rose'un Beasley varken 2'den seçilmesi gerek bana göre...

Neyse yıldızları azaldı dediğimiz doğuya iki tane canavar geliyor bu sezon en azından bu güzel oldu.

NCAA sezonunu bu sene diğer senelere nazaran daha az maç izleyerek takip etmiş olsamda,Memphis Tigers'ı finale taşıması Rose'un karakterini gösteriyor Chicago'nun sahip olmadığı yıldız-lideri uzun vadede o olabilir ama Beasley benim NCAA 'de canlı izlediğim Melo ile beraber en iyi oyuncu açık ara.
  • Yeni Oluştur...