Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allam sabah sabah ilk işim nba.com a girmek oldu hornets nası yenilir ya lakers hornets serisi izlicektik negzel. neyse hadi bakalım gelsin spurs karşımıza bekleyruz.
Mesaj tarihi:
ilk periyodu izledim. teyyareden bir sezon maçı gibiydi değmez diyip yattım. sas kazanmış zaten.

lal-bos finali yerine sas-pistons finali olursa izlenmelerde dağlaaaar kadar fark olacağı kesin. stern müdahele et şu olaya artık. şike mike her boku yap ama lal-bos finali olsun. :D
Mesaj tarihi:
rLx said:
boston = bayern munich

son4 de elenirler. bayern zenit ten nası fark yediyse boston da detroit ten 1 maç alarak elenir. zenit nası uefa yı aldıysa detroit nba yi alır

Holy said:
Kalede Garnett olursa zor. Penaltılarda Boston geçer.

evt selam gençler :p
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
küfür yasak :d
ama sevmemenizi anlayamasam da saygı duyuyorum ;)

10-15 yıl boyunca aynı renkleri isimleri play-offlarda kimse görmek istemez kanımca. :D
Mesaj tarihi:
son 3 hücumda niçin sadece pargo top kullanır ya anlamak mümkün diil cp west fln boşa mı o sahada dolaşıo..
gecenin bi yarısı kıl ettiler spurs tecrübe fln da noh un mallığına elediler bu sefer resmen
Mesaj tarihi:
bu gece 3.30 da boston-detroit.. gece kalkıcam efes-fb maçını izledikten sonra uyuyup.. izlemeye kalkacak arkadaşlar link bulurlarsa buraya da koysunlar pls veya pm atsınlar.
Mesaj tarihi:
Luinir said:
bu gece 3.30 da boston-detroit.. gece kalkıcam efes-fb maçını izledikten sonra uyuyup.. izlemeye kalkacak arkadaşlar link bulurlarsa buraya da koysunlar pls veya pm atsınlar.

http://zapateiro.com/tvc/directonba.htm
Mesaj tarihi:
Kylie konserine gitmiştim dönüşte direk sızdım kaçırdığım her maçı kaybediyoruz...Gerçi Boston'da en az 2 maç vereceğimiz aşikardı ama 2. maçı vermeyi tercih ederdim,2-0 ile Palace'a dönsek bile turu geçeceğimize inanıyorum.

Bu arada dün benim bu maçtan daha çok dikkatimi çeken konu beni en çok heyecanlandıran kolej oyuncusu olan Beasley'nin gideceği takımın belirleneceği lotarya kurasıydı,yüzde 1.7 !!!! şansla giren Chicago 1. sıraya hak kazandı,geçen sene Portland'ın %10 civarı şansıyla ilk sırada denk gelmesini büyük şans olarak görürken,Chicago lotarya değil piyango çekti...

Chicago'nun ardından olası sıralama oldu zaten pek süpriz olmadı,gerçi Miami 1'den girse bile Beasley yerine Rose'u seçebilirdi...
Sıralama:
1. Chicago Bulls

2. Miami Heat

3. Minnesota Timberwolves

4. Seattle Supersonics

5. Memphis Grizzlies

6. New York Knicks

7. L.A. Clippers

8. Milwaukee Bucks

9. Charlotte Bobcats

10. New Jersey Nets

11. Indiana Pacers