Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boozer ortalamanın altında mı oynamıs yani? yok yahu. direk o macın efficiency sidir o. sut/isabet oranı, top kaybı vs. gibi istatistiklerin hesabı kitabı yani.
Mesaj tarihi:
wizardofoz said:
Sıçıyor dediğin hedo yien bile sezon ortalamasında oynuyor.

sezondaki katkısını yapamıyor bana göre o kadar. sadece istatistik olarak demiyorum ben. sezona göre fark var bence baya.
Mesaj tarihi:
Var var.. o bakımdan haklısın.
Bir de izlediğim kadarıyla HEdo'nun kötü oynaması bir yana, tüm takım ortalamaların altında oynadı Pistons'a karşı ilk 2 maç. Hedo tüm tkakımı sırtlayacak bir star olmadığı için takım çökünce o da susuyor. Lewis'in katkısı gerekli geçen maçta olduğu gibi, 3lükler girmeli.
Mesaj tarihi:
aslan gibi oynuyo orlando ama belli olmaz..billups da dwightsız bi orlando haline getirmiş detroiti..bakalım noolcak

eet prince iyi tutuyo ama bence hedoyu boş bırakacak poziyonları kuramıyorlar o da içeri zorlamak zorunda kalıyor ki içeri zorlama onun gibi uzun ve ağır bir adam için kimi zaman çok zor oluyor. çünkü SF atletik değilse genelde orta dereceden şutla sayı bulur.hedoyu boş bırakacak taktik lazım

edit:galiba az önce tarihteki en efsane bloka tanıklık ettik yuh be prince
Mesaj tarihi:
McDyess'ın son Detroit hücumunda aldığı hücum rebound'ını Dwight'a izletsinler nasıl hücum rebo'su çekilir kritik anlarda diye ders niteliğinde...
Hadi geçmiş ola,Palace'da işi bitirir bekleriz Boston'ı.
Mesaj tarihi:
e bitti seri malesef, nasıl reb. çekilirin yanında, nasıl ft atılır onu da öğretmeleri lazım birilerinin nelson a...

Hido sona kadar getirdi ama işte, çok bekledi malesef, yine de iyi pozisyondu, birazda reb. için zaman kalsaydı.
Mesaj tarihi:
1. ve 3. maçlar dışında 2 maç ta ortadaydı, bunu billups'ın varlığına veya yokluğuna bağlamak saçma. detroit sadece daha az hata yapıyor kritik anlarda o kadar. arada bariz bi güç farkı olmasını beklemiş olsam da seri başlamadan önce böyle birşey olmadığını gördük. orlando detroiti detroitte yener seri buraya gelir diyorum.
buraya dediğim orlando'ya yani :D
Mesaj tarihi:
birde şu açıdan bakmak lazım. 2-0 dan sonra önde takım biraz rahatlar ve gerideki takımda bu sons şans diye abanır ve 2-1 olur seri. bu %90 böyle çünkü. her seri 2-1 olur. hatta 3. maç öndeki takım için dinlenme maçı bile olabilir. ondan sonra affetmezler ama. genelleme yaptım orlando maçı için bir yorum değildi direk olarak.
  • Yeni Oluştur...