KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 February 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Karamurat Sabka 9 dan ksam 12 ye kadar o hayvan ne olur bilirmisin sen? Ben 8-9 gibi dönüyorum eve, ve sırf bu yüsden kopikimi aneme bırakmak zorunda kaldım, hayvana işkence tüm gün evde yalnız, tuvalete gidemior? Olmaz yane seni kopeğe de yazık o zaman ne diim... Bu sevgi deil işkence. Walla gayet memlun halinden ben köpeği bir yere kapatmıyorum tüm ev onun kendi tuvaleti için tahsis edilmiş küçük bir merdivenboşluğundan bozma orda gerekli olduğunda kendi kabı ve kağıtlarında ihtiyacını giderir.Sabahları saat 7 de kalkip kalkar kalmaz 8 e kadar köpeğimi gezdiririm bunu akşamda tekrarlarım ben yokkkende oda evde oyuncakları ile oynar hatta favori kanali olan mtv yi açarim ona müzik dinler izler ben gelince yine gezeriz.Hiçte işgence değil onun içim emin ol o benim en değerli varlıklarımdan.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oldu[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 al bıdene ceyızıne koyarsın :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tamam biz thalion ve diab ile anlaştık. Kedilerine ben bakıcam..[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Thalion boşverin kediyi işin kolayi o duygusuz hayvanlar onlar alin misler gibi bir bulldog yanaklarini sıkmanın yaşattığı mutluluk bile yeter,söz bi hafta bana birakirsin ben eğitimi ile ilgilenirim kedi gibi kendi kabinda ihtiyacını görür uslu uslu bekler,dağıtmaz ve çok iyi bir ev arkadaşı olur.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yok istedim bu akşam geliyor o şirin şey.. Bende ofisten çıkınca gidip kumunu mamasını fln alayım bare[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Karamurat kopek istesek zaten ikimizinden Kopeği var. Ya biz bakıcaz sanane istersek kedi alırız istersek almayız alala[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tamamda ne bağırıyorsunuz ben onu anlamadım bana dert değildi thalion fikirlerimizi merak etmiş bende söyledim o kadar yani öle uluorta dalmış değilim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Saol Thalioncm bana kum,mama falan gerekmez. Ben gelirim akşam size.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 şarap getir bare gelirken :P elin boş gelme[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yurt dışında kedi bakımı üzerine üniversite bitirip master yaptım her türlü kedi familyasına bakabilirm aslan ,çakal,sırtlan,panter vs.. isteğe göre komando,sosyete eğitimi verilir *!her türlü kedi bakımı yapılır* *!itinayla* menajerimle konuşun anlaşırsanız kedinize bakmayı düşünebilirim ümit vermek istemiyorum onun için sadece düşünebilirim diyorum. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 6 yıllık çok yaşlı daha gemç alsaymışsım[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: mexinth, 05 February 2004 14:19 tarihinde demiş ki: Tarantula al o börtü böcekle beslenir, sal evin içine, kolay kolay da ezilmez. Ama misafir geldiğinde onların üstüne tırmanırsa sorun çıkabilir. Ablam izin verse ! Çok şirin bir hayvan. Siyah deri üzerine hardal rengi çizgiler. salıcaksın evde gezicek kendi halinde.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Solonor, 05 February 2004 14:22 tarihinde demiş ki: *!DiaBLeSSe'nin yorumunu bekler* Edit: Diab yazmıştım ama diab yazınca diabolicle karışabilir diye editledim. ulan bende diyorum bu adam ne zaman bize taşındı :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar