Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Genelde Süper über makinelerin vidyolarını izliyoruz normal olarak tabi 1 mayıs'da herkez open betada deniyerek daha güzel bir kanıya varıcaklar fakat izlediğim vidyolar arasında hiç kalabalık pvp combatı göremedim ? acaba kalabalık ortamlarda aşırı kasma devam ettiğinden mi yada böyle bir şeyin olamayacağından mı ? birde combat sistemi biraz yavaş gibi geldi bana hareketler vs bu levelle alaklı birşey mi + minimum 10 vs 10 açık alanda kapışma pc'nin crash olmasına yetebilir :D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 en iyisi upgrade etsin herkes bilgisayarını benim gibi yapın hehe Tek düşmanım TürkTelekom
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 combatlar yawas degil , sadece millet alışamadı henüz :D kalabalık olmamasının sebebi halen "söylenti" halinde olan instanced maps olayı (ki 90% dogru bu) meali şu x serveri , 5000 kişilik x serverinde saat 20.00 da 2900 kişi online bunların 900 ü tortage haritasında ama bu 900 kişi de birbirini göremiyor , sadece belli bir player cap var (atıyorum 200) max 200 oyuncuyu görüyorsunuz bu haritada yani x serverinin altında 1 - 200tortage 2 - 200tortage 3 - 140tortage seklinde dizilen hücrelere ayrılan instance sistemi oluşuyor .. performans için yapılmış bişey bakalım ne derece başarılı olucak.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 everquest 2 de de bu vardı sanırım yamulmuyorsam
Qui Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 EQ'da bu gözüne soka soka oluyordu. Her instance değişikliğinde listeden instance seçiyorduk. Bunda umarım çaktırmadan yapıyorlardır.
kfg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ben anlamadım ki bunu ? simdi mesela ben bir zone'dayım, baska bi zone'daki arkadasla parti kuramıyor veya konusamıyor muyum chat sistemiyle ? tesadufen aynı instance'da mı olmamız gerekiyor ? cok sefil bir sey o zaman...
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 dialog kurabiliosunu ama birbirilerini göremeyen insanlar oluyormuş betada bü yüzden böyle bir söylenti ortaya atıldı , gerçekliği kesin değil :) aynı anda aynı yerde olan 2 kişi düsünün birbirilerini göremiyor ama konusabiliyorlar whisper , kanallar aracılıgı ile.
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 lotroda ilk başta chat kısmı cöküyordu.arkadaşım yanımda olmasına ragmen fellowshipe alamıyordum.sonra düzelttiler.düzeltilir herhalde.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 güveniyorum en iyisini düşünür onlar yirim
Öne çıkan mesajlar