Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Genelde Süper über makinelerin vidyolarını izliyoruz normal olarak tabi 1 mayıs'da herkez open betada deniyerek daha güzel bir kanıya varıcaklar fakat izlediğim vidyolar arasında hiç kalabalık pvp combatı göremedim ? acaba kalabalık ortamlarda aşırı kasma devam ettiğinden mi yada böyle bir şeyin olamayacağından mı ? birde combat sistemi biraz yavaş gibi geldi bana hareketler vs bu levelle alaklı birşey mi + minimum 10 vs 10 açık alanda kapışma pc'nin crash olmasına yetebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 en iyisi upgrade etsin herkes bilgisayarını benim gibi yapın hehe Tek düşmanım TürkTelekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 combatlar yawas degil , sadece millet alışamadı henüz :D kalabalık olmamasının sebebi halen "söylenti" halinde olan instanced maps olayı (ki 90% dogru bu) meali şu x serveri , 5000 kişilik x serverinde saat 20.00 da 2900 kişi online bunların 900 ü tortage haritasında ama bu 900 kişi de birbirini göremiyor , sadece belli bir player cap var (atıyorum 200) max 200 oyuncuyu görüyorsunuz bu haritada yani x serverinin altında 1 - 200tortage 2 - 200tortage 3 - 140tortage seklinde dizilen hücrelere ayrılan instance sistemi oluşuyor .. performans için yapılmış bişey bakalım ne derece başarılı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 everquest 2 de de bu vardı sanırım yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 EQ'da bu gözüne soka soka oluyordu. Her instance değişikliğinde listeden instance seçiyorduk. Bunda umarım çaktırmadan yapıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sacma bisey gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ben anlamadım ki bunu ? simdi mesela ben bir zone'dayım, baska bi zone'daki arkadasla parti kuramıyor veya konusamıyor muyum chat sistemiyle ? tesadufen aynı instance'da mı olmamız gerekiyor ? cok sefil bir sey o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 dialog kurabiliosunu ama birbirilerini göremeyen insanlar oluyormuş betada bü yüzden böyle bir söylenti ortaya atıldı , gerçekliği kesin değil :) aynı anda aynı yerde olan 2 kişi düsünün birbirilerini göremiyor ama konusabiliyorlar whisper , kanallar aracılıgı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Patlar o oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 lotroda ilk başta chat kısmı cöküyordu.arkadaşım yanımda olmasına ragmen fellowshipe alamıyordum.sonra düzelttiler.düzeltilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 güveniyorum en iyisini düşünür onlar yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar