Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çoklu Combat

Pakize

Öne çıkan mesajlar

Genelde Süper über makinelerin vidyolarını izliyoruz normal olarak tabi 1 mayıs'da herkez open betada deniyerek daha güzel bir kanıya varıcaklar fakat izlediğim vidyolar arasında hiç kalabalık pvp combatı göremedim ? acaba kalabalık ortamlarda aşırı kasma devam ettiğinden mi yada böyle bir şeyin olamayacağından mı ? birde combat sistemi biraz yavaş gibi geldi bana hareketler vs bu levelle alaklı birşey mi + minimum 10 vs 10 açık alanda kapışma pc'nin crash olmasına yetebilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

combatlar yawas degil , sadece millet alışamadı henüz :D kalabalık olmamasının sebebi halen "söylenti" halinde olan instanced maps olayı (ki 90% dogru bu) meali şu

x serveri , 5000 kişilik

x serverinde saat 20.00 da 2900 kişi online

bunların 900 ü tortage haritasında
ama bu 900 kişi de birbirini göremiyor , sadece belli bir player cap var (atıyorum 200)
max 200 oyuncuyu görüyorsunuz bu haritada
yani

x serverinin altında

1 - 200tortage
2 - 200tortage
3 - 140tortage

seklinde dizilen hücrelere ayrılan instance sistemi oluşuyor .. performans için yapılmış bişey bakalım ne derece başarılı olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

dialog kurabiliosunu ama birbirilerini göremeyen insanlar oluyormuş betada bü yüzden böyle bir söylenti ortaya atıldı , gerçekliği kesin değil :) aynı anda aynı yerde olan 2 kişi düsünün birbirilerini göremiyor ama konusabiliyorlar whisper , kanallar aracılıgı ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...