Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genelde Süper über makinelerin vidyolarını izliyoruz normal olarak tabi 1 mayıs'da herkez open betada deniyerek daha güzel bir kanıya varıcaklar fakat izlediğim vidyolar arasında hiç kalabalık pvp combatı göremedim ? acaba kalabalık ortamlarda aşırı kasma devam ettiğinden mi yada böyle bir şeyin olamayacağından mı ? birde combat sistemi biraz yavaş gibi geldi bana hareketler vs bu levelle alaklı birşey mi + minimum 10 vs 10 açık alanda kapışma pc'nin crash olmasına yetebilir :D
Mesaj tarihi:
combatlar yawas degil , sadece millet alışamadı henüz :D kalabalık olmamasının sebebi halen "söylenti" halinde olan instanced maps olayı (ki 90% dogru bu) meali şu

x serveri , 5000 kişilik

x serverinde saat 20.00 da 2900 kişi online

bunların 900 ü tortage haritasında
ama bu 900 kişi de birbirini göremiyor , sadece belli bir player cap var (atıyorum 200)
max 200 oyuncuyu görüyorsunuz bu haritada
yani

x serverinin altında

1 - 200tortage
2 - 200tortage
3 - 140tortage

seklinde dizilen hücrelere ayrılan instance sistemi oluşuyor .. performans için yapılmış bişey bakalım ne derece başarılı olucak.
Mesaj tarihi:
EQ'da bu gözüne soka soka oluyordu. Her instance değişikliğinde listeden instance seçiyorduk. Bunda umarım çaktırmadan yapıyorlardır.
Mesaj tarihi:
ben anlamadım ki bunu ? simdi mesela ben bir zone'dayım, baska bi zone'daki arkadasla parti kuramıyor veya konusamıyor muyum chat sistemiyle ? tesadufen aynı instance'da mı olmamız gerekiyor ? cok sefil bir sey o zaman...
Mesaj tarihi:
dialog kurabiliosunu ama birbirilerini göremeyen insanlar oluyormuş betada bü yüzden böyle bir söylenti ortaya atıldı , gerçekliği kesin değil :) aynı anda aynı yerde olan 2 kişi düsünün birbirilerini göremiyor ama konusabiliyorlar whisper , kanallar aracılıgı ile.
  • Yeni Oluştur...