barbaryo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 beyler kusura bakmayın bir hata yapmışım yorumda bir le ikiyi karıştırmışım 2.video 2 senelik olan 1.video 8senelik olan özür dilerim küçük bir hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ip Man'a olan saygimdan dolayi seni affediyorum. Iyi calismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaryo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 teşekkür ederim arkadaşım bir şey sorcam sen wt fln eğitim alıyormusun ve nerde yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ben wt egitimi almiyorum. Zamanim olsa alirdim ama. Ama cok arastirmisligim var bu uzak dogu dövüs sanatini. Aikido benim ilgimi ceker daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 daha çok temas var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 O zaman judo yapardim lan :D Siddeti sevmedigim icin aikido ilgimi cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaryo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi tmmda wt y len aikidoyu karşılaştıramayız bnce şahsen wt çok üstün! aikidoyu aşağılamak istemiyorum tabi ama seçim sana kalmış şiddet sevmiyosan aikido iyidir ama çok abartılar var çalışmaları izliyorum adam yumruk atıyo yumruğunu tutuyo elini bir çeviriyo adam uçan takla atıp yere yapışıyo>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aikidoda ilk basta nasıl dusecegini ogreniyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aynı süre aikido çalışmış biri aynı süre herhangi bi dövüş sporu çalışmış herhangibirini evire çevire döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaryo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kardes ben yaklaşık 3 4 ders ninjitsuya gitmiştim orda ilk düşüşleri öretiyolardı parkour sporındaki gibi rolling adını verdiğimiz düşüş taklasını falan öğrettiler. ayrıca arkadaşım sana katılmıyorum herhangi bir 6 7 veya 8.seviye bir wtci hangi seviyede olursa olsun bir aikidocuyu çok rahatlıkla indirir bunuda söyliyim ! aksini söylüyorsan biraz araştırmanı tavsiye ederim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahah ilk vidyodaki çocuk mu yılların thai box'cusuymuş? 3 ay muay thai çalışan herkes bu kadar dövüşür. Yine benim sporum seninkinden iyi muhabbeti almış başını gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 iyi çalışan adam iyi çalışmayan adamı döver selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 döverim sizi hepinizi döverim ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 barbaryo said: kardes14 yasında bu kelimeyi kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben baslamak istiyorum kadikoyde ve goztepede yerler buldum fiyatlar nedir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaryo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Beyler haldun alagaş spor kompleksi istan bul anadolu yakası ümraniyede wt var aylık 60 milyondur ! gitmek isteyenler google a yazarsa sitesi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 said: günlük hayatta yani bizim yaşadığımız dünya içerisinde yaşayan, action hero olmayan her insanın gittiği her evet "her" dövüş sanatı gibi wing tsunun da esas amacı sağlıklı kalmaktır. bu elemanlara gitseniz -her tür dövüş sanatı için diyorum- yüzde olarak fiziksel şiddet gerektiren olaylara karışma yüzdeleri martial arts nedir bilmeyenler ile aynı çıkacaktır. hatta dayak yeme/atma oranları da aynı çıkacaktır. "bilmem ne çok kral döğüş öğretiyoo" geyikleri biraz manasızdır yani. ha her "dövüş övrendim abiii. bak vu-vu-vu-vu-vu çok acaip yımrık atıyorum" adamından öğrendiğimiz üzere bir kısmında ego kabarması görülebilir. normaldir diyip geçiniz, gidiniz. "bak bak ne kadar hızlı yumruklarım var. şimşek gibiyim!" önceden yazmıştım. bu arkadaş da gaz, genç.. zamanla geçer, geriye dönüp bakıp.. "lan ne saçmaymış yaw" der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 baya ucuzmuş. vardır bi trick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Olm bu wing tsun topikleri hep atraksiyonlu oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 e popüler ve pratik de ondan. bir de gazı kolay gelen bişi. kısa sürede "ben yaptım" seviyesine geçilebiliyor. aikido misal. git-gel 6ay.. arkadaşınla şakalaşırken ağzına oturtabilir kolayca. "peki şöle vursam" desin.. yersin yumruğu. wt daha bi pratik. hazır kahve kıvamında. 3ay sonra "ağzını kırarım!" gazını alırsın kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çok uzun boylu+çok şişman kombine arkadaşınla ona zarar vermeden şakalaşamıyorsun onu öğrendim ben. Canı acırsa ''dur olm napıyosun'' acımazsa da havalara atıyor seni sonra tutuyor. Ne teknik ne de dövüş sanatı kalıyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaryo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 beyler size bir video koyim kafa videosu bu direk iman gücüyle kafayı koyuyo teknik meknik yok klasik herkese bunu tavsiyer ediyorum :D http://www.youtube.com/watch?v=IhSHfCnOLio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 wing tsun güzeldir ya. böyle ilk başladığında "ooo süfermiş" modunda gidiyosun. daha sonra 1-2 ay sonra level atlayıp "herkesi döverim" moduna giriyosun. daha sonra "wingtsun en kral dövüş sporu herkeşi döver" mantalitesi olan 3. moda giriyorsun. sonra noluyor ? ya adam gibi disiplin alıp bütün bu düşüncelerini arkada bırakıyorsun ya da bir gün temiz bir dayak yiyip yine bu sporu bırakıp, seni döven adamın sporuna başlıyorsun veya bu wingtsun hiçbir işe yaramıyor diyip bırakıyorsun(yok öyle daha çok çalışıp sonra döverim modu falan. anime değil gerçek dünyadayız). Ya da son olarak derslerin kötü gelir bırakırsın sporu sdfaf. (gerçi bu yazdıklarım tüm dövüş sporları için geçerlidir) tl;dr : artist olmayın, barzo olmayın. sporcu olun. ney nedir bilmeden başkalarının yanında yorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 DadashNik0F said: seni döven adamın sporuna başlıyorsun pvp de sürekli buff lanan class ı oynayanlara benzemiş aasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahah harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar