Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba tavsiyesi

prozzak

Öne çıkan mesajlar

bok atma arabaya guzel araba =)
1 serisi coupe ustu acik olamayan ama arkasi sedan olanlar var burda amerikada turkiyede var mi bilemiyorum, yeni 3 coupelerin biraz daha ufak modeli gibi, ynai malzemesini bilemem ama icine binmedim ama disardan gayet guzel gozukuyor...
bence de bir serisine bakilmali ama kesinlikle 2. el
Sosyal ağlarda paylaş

benim 1.16i var ama istanbulda, sonucta ic malzemeleri de benziyordur haliylen herhalde; ama coupeye binmedim tabi. sonucta dunyanin en kaliteli malzemesini kullanmadiklari kesin ama cok cok da kotu bir malzeme degil. ha bmw aliyorsam en iyi malzeme beklerim icinde diyorsan haklisin tabi, ben de cok memnun degilim zaten 1 serisinde kullandiklari malzemeden. yalniz bir de 2000 model 3.23i var bende, onun da ic malzemesi cok cok asmis degil bence, ha 1 serisinden cok daha iyi 9 yillik araba olmasina ragmen, orasi ayri
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
Istanbulda mantikli olacak arac civic su anda zaten ama oldum olasi kelebek cami olan araclara antipatim var cunku 307 vardi eskiden 3 kere soyuldu kelebek camindan.. Civic in 3 kapi olani alinabilir ama onda kelebek cami yok

olay kelebek camı değil, senin talihsizliğin.

Arabanın içinden birşey almak isteyen hırsıza tonla yol var. İstediği camdan girer, azcık bilgiliyse kilidi bile açar.

Lap top, ceket, poşet vs. gibi eşyaları bagaja koyacaksın göz önünde olmayacak ki hırsızlar camı kırıp almasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...