Namessar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Syn said: 1.6 attraction da bir kaliteli bir kaliteli anlatamam yani dopdolu bir araba inanamazsınız, sudan ucuz 50.000 TLcik ustelik 102 hp 1.6 motor ile!!!! hele bir de tiptronic olursa!! performansa doyamayacaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bence bütçen bin eurolardasa bi bmw'leri araştır derim 1.20d vesaire... Diesel bmw'ler gerçekten çok az yakıyo yani şöyle söyliyim hyundai accent 1 depoyla 400km gidiyo 5.20d bi depoyla 900km (: 30k euro civarı bi 3 serisi veya 1 serisi araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam, Depolar kaça litre acaba :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam, Ben de Clio Symbol 1 depo ile 1200km yapmıştım zamanında :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 i-Shift ile düz arasında 2sn var evet. Kullanımı nasıldır bilmiyorum ama yakıt tüketimi konusunda baya bi avantaj sağlıyor diye biliyorum. Acaba Jazz'daki gibi CVT mi bu? Geri kayıyormuş ama tam olarak teknolojisi nedir diye sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Benim kullandıgım i-shift ise eger arkaya kayıyor. Otomatikleştirilmiş düz vites. Şanzımanın tek kötülügü vites küçülterek yavaşlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 BMW 1 serisine ne dersin 116"ya mesela? kriterlerine uygun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kendimizi boş yere bmw ye biniyorum diye kandırmayalım :) 116 ile yapılan şey budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hatchback BMW nedense hiç sevilmedi ya :) bu dediğini 1 serisi coupe için de yiyosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 çok güzelsin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 1 serisi cabrio ya vodanla bindik. Malzeme kalitesi bir pejo 307 filan ayarındaydı. 3 coupe ye binemeyen insanların aldıkları araba da 1 coupe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bok atma arabaya guzel araba =) 1 serisi coupe ustu acik olamayan ama arkasi sedan olanlar var burda amerikada turkiyede var mi bilemiyorum, yeni 3 coupelerin biraz daha ufak modeli gibi, ynai malzemesini bilemem ama icine binmedim ama disardan gayet guzel gozukuyor... bence de bir serisine bakilmali ama kesinlikle 2. el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 prozzak said: 1 serisi cabrio ya vodanla bindik. Malzeme kalitesi bir pejo 307 filan ayarındaydı. 3 coupe ye binemeyen insanların aldıkları araba da 1 coupe. bırag yeaa. BMWlerin hepsinde malzeme kalitesi sorunu var anlaşılan. elimde kaldı ya X5te parça. alet 10 numara işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 içine binmeden konuşmamak lazım! @mrhand: sende olup olmadık yerde ellersen kalır tabi :D yaw dandik işte dandik bmw nin fason arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 serçe ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 benim 1.16i var ama istanbulda, sonucta ic malzemeleri de benziyordur haliylen herhalde; ama coupeye binmedim tabi. sonucta dunyanin en kaliteli malzemesini kullanmadiklari kesin ama cok cok da kotu bir malzeme degil. ha bmw aliyorsam en iyi malzeme beklerim icinde diyorsan haklisin tabi, ben de cok memnun degilim zaten 1 serisinde kullandiklari malzemeden. yalniz bir de 2000 model 3.23i var bende, onun da ic malzemesi cok cok asmis degil bence, ha 1 serisinden cok daha iyi 9 yillik araba olmasina ragmen, orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 BMW'nin 1 serisi hakikaten dökülüyordu ya. 3 C/C, 5 ve 7'nin malzeme kalitesi gayet iyi. 1 serisi C/C gerçekten kötü ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Selam, Abi yakalım diyorum yanaşmıyorsunuz ama... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Para önceki sene şu fransa daki araç yakımları esnasında neredeydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fransaya gerek yok istanbulda da bi sürü araç yandı. :D para dinleniyo forumlar ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Selam, Organize oluyor, planlar yapıyorum. Her 1 serisinin yerini tespit ediyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Istanbulda mantikli olacak arac civic su anda zaten ama oldum olasi kelebek cami olan araclara antipatim var cunku 307 vardi eskiden 3 kere soyuldu kelebek camindan.. Civic in 3 kapi olani alinabilir ama onda kelebek cami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 5 kapılıda da yok. HB'den bahsediyoruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Spiegel said: Istanbulda mantikli olacak arac civic su anda zaten ama oldum olasi kelebek cami olan araclara antipatim var cunku 307 vardi eskiden 3 kere soyuldu kelebek camindan.. Civic in 3 kapi olani alinabilir ama onda kelebek cami yok olay kelebek camı değil, senin talihsizliğin. Arabanın içinden birşey almak isteyen hırsıza tonla yol var. İstediği camdan girer, azcık bilgiliyse kilidi bile açar. Lap top, ceket, poşet vs. gibi eşyaları bagaja koyacaksın göz önünde olmayacak ki hırsızlar camı kırıp almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bi ara kapıyı büküp giriyorlardı içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar