kralweb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 arklar tinker's tools ile kendi iron golem mi mi yapmak istiyorum. tüm malzemeleri topladım fakat bulamadığım 2 malzeme var yardımcı olurmuısunuz pls. eksik malzemeler: power crystal ve clockwork assembly yardım pls........[signature][hline]K9
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Eğer kendi evinden açtığın serverdan bahsediyorsan: Bunlar bildiğim kadarıyla default sphere'de yok. Tabi o kadar item'i ezberlemem mümkün değil fakat axis'de find diye bi kısım var orda arat.Nebula scp leride olsa bulur. Ordan çıkar işemi tamamla. Fakat online bir serverdan bahsediyorsan: Git onun forumunda yaz burayı ne kirletiyosun yaf... Şizofren mi oldum ne?[signature][hline]
kralweb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 internetten bi servera bağlanıp oynuyor olsam ordan birine sorarım. axis kullanıom ve zebula scripleri yüklü. ??? düşünmedençıkan her söz pişmanlık yaratır.[signature][hline]K9
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bak zaten bi if bide elseif demişim. Yani çantanda i_log var, chair yapabilirsin. ELSE src.sysmessage Yeterli malzemeye sahip değilsiniz. Sen if'li bölümü dikkate al.else'yi niye alıyorsun. Axis'den arat.Büyük ihtimalle custom item de felandır.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar