Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 - İki kişinin bildiği sır değildir. - Sonunu düşünen kahraman olamaz. - Efendim Usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Köşe başındaki tinerci bile "başkanım" diyor her lafında artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 -Memati acil helikopter lazım! -Hemen usta, g.tüme sokmuştum bi tane zaten nolur nolmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 (mezarlıkta buluşçak olan polat mematiyi bekler ve tam umudunu yitirmiş giderken bi ıslık duyulur) polat:bütün istanbul bütün türkiye peşimizde bi de cinleri tak peşimize memati..ancak azrail senin gibi ıslık çalarak girer mezarlığa..mekanına geldin ya.. memati:usta burası sessiz yer..ben konuşmayan adam severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar