Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Hehe çok komik yaw :D baya güldüm hele en son adam elime dokunun , okuyun adam olun , universiteye gidin , sigara içmeyin fln demeye başladı :D bu kadar da belli edilmez böle senaryolu olduğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konu dışında konusu var. Çok kolpa programdı. Din ve duygu sömürüsü yapıldı. Ama Berk denen genç eleman iyi gösteri yaptı. Lensleri takma, çıkarma hareketini de çaktırmadan iyi yaptı. Çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Şimdi tvnin üzerindeki kaşıkların oynama muhabbeti harbiden benimde kafamı kurcalıyor. Kaşık bükme olayına herkes gerçek diyor ama hiç gözlerimle göremedim ben böyle birşey. Tv ile alakasını da hiç anlamadım. Bir fizikçinin bu işe kafa yorup olayı çözmesi lazım. İstanbul'dan yapılan yayın yüzünden İzmir'deki televizyonun üstündeki kaşık düşer mi? Düşerse niye düşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bide saat tamir etmiş aldığım duyumlara göre. hadi lan ordan dedim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bunlar komik ve taklitçi hokkabazlar yahu! Phenomenon'un bi bölümünde Criss Angel veriyordu sağlam ayarı http://www.youtube.com/watch?v=ZntJQESm1CI bunlar da o şekil işte.. hiç etkileyici değiller. daha biraz düşerler ise büyük ihtimalle şapkadan tavşan falan çıkartırlar veya "abe bakayım mı falına.. atasın bi sipali!" falan derler.. çok kötü yahu! cidden çok kötüler.. takım olsa doğrudan kümeye düşerlerdi, öle söyleyim dur öteki olayın devamı yok burada.. wikiden alıntılıyorum said: Starting in October 2007 he appeared as a judge on Phenomenon, with Uri Geller and in a CNN interview about the show he told Larry King "no one has the ability, that I'm aware of, to do anything supernatural, psychic, talk to the dead. And that was what I said I was going to do with Phenomenon. If somebody goes on that show and claims to have supernatural psychic ability, I'm going to bust them live and on television."[8] Wikinews has related news: Criss Angel challenges Uri Geller and Jim Callahan over paranormal claims On the October 31, 2007 episode of the reality show Phenomenon, Paranormalist Jim Callahan performed a summoning, purportedly of author Raymond Hill, to help discover the contents of a locked box.[9] Although fellow judge Uri Geller praised the performance, Angel called it "comical" and subsequently challenged both Callahan and Geller to guess the contents of two envelopes he pulled out of his pocket, offering a million dollars of his own money to whoever could do so. This led to an argument between Callahan and Angel, during which Callahan accused Angel of being an "ideological bigot", and after Angel rose from his chair and approached Callahan, the two were pulled apart as the show promptly went to a commercial break. Angel has since revealed the contents of one envelope and at the unveiling he challenged Geller one more time. Geller was unsuccessful, and the envelope was revealed to contain an index card with the numbers "911" printed on it for September 11, 2001. Criss' explanation was this: "If on 9-10 somebody could have predicted that 9-11 was going to happen, they could have saved thousands of lives". The other envelope's contents will be revealed on the first episode of Season 4 of Criss Angel: Mindfreak.[1] yok criss güzel şeyler yapıyor, diyor da hani "bunlar yalan ulan. kandırıyoruz sizi" millet tv'ye çıkıp da "süperim ulan! geleceği görüyom ben var ya!" dediğinde hadddiiii laaaan diyorum sadece.. çok aşağılarda bunlar çok aşağılarda.. süperlermiş, yeteneklilermiş.. PEH *başka bişiye çok canım sıkıldı bunlara gıcıktım bunlara patladım.. oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ben pek beğenemdim programı. Çok da paranormal bi durum yoktu, Türkiye de ne paranormal yetenekleri olanlar vardır da Uri gibi şovmenliğe dökmüyolardır işi.. güncel: Cris Angel cool olmaya çalışmış olarak değerlendiriyorum yukarıdaki talihsiz durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 criss angel baya yetenekli bi adam zekasını kullanıyo çoğu yerde. bizim türkiyedekilere gelirsek ciddi anlamda şovmenler içlerinden bi kaçını tanıyorum bende az çok o camiadan olduğum için mentalism le gerçekten alakaları yok. Tanıdığım gerçek anlamda mentalist olan kişiler ise kıçlarıyla gülüyolar sadece programa yorum bile yapmıyolar buyrun siz karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 O değil de Cumhur Onat var? Şaka gibi. Bu bir kaç yıl önce polislerin tutakladığı, odtülü bebe hacker, ekşiyi hackleyen, blogunda bedava sms programı olan ve patide çok dalga geçtiğimiz Cumhur Onat değil mi ya? O abi, bi de saçları uzatmış falan. HAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ekşide gördüm ben de geçende ama doğru lan..patide. cumhur. OF. AHAHH TIPE BAK YA TIPE BAK. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 çok kuul olmuş o saçlarla hahhahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 CUM HUR O NAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 said: 1986 Ankara doğumlu..Bilişim şirketinde çalışıyor.Bilişim ve bilgisayara olan ilgisinin sebebi babası..Babasının Ona 6 yaşındayken hediye ettiği bir lap top, hayatının bu zamana kadar olan bölümünü bilgisayarlarla geçirmesine sebep olmuş.Cumhur okuma yazmayı bile lap top ta öğrendiğini söylüyor.. HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA 92'deki esrarengiz "lap top" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 siz inanmayın bakalım ben fırlattım kaşığı televizyon üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 uri geller ve diğer şarlatanları james randi'ye yollamak lazım. hızlıca foyalarını meydana çıkarsın bu heriflerin.. http://www.youtube.com/watch?v=M9w7jHYriFo özel güçlermiş falan.. hadi be yalancılar sürüsü sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar