=) Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 accountum hackleneli 2 hafta oluyor.sadece 300g alınmış başka hiçbirşeye dokunulmamış blizzard a mail atmıştım 2 haftadır accountum kapalı.şimdi vazgeçtim geri getirmesinler 300g umu direk accountumu açsınlar ancak bunu nasıl yapıcam bilmiyorum =) nasıl açtırabilirim tekrar hesabımı?form doldurdum ona bile cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Benim zararım azdı 200 300 g gibi. Ticket bile atmadım. Kapalı kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 arkın charı hecklendi 1 ayda geri aldık ondada sup tu en son sonra yeniden bakmadım ama üyelik nisan basında bitmiş ban kalkınca girmek icin tekrra paramı yatırmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 benimde heklendi 3 gün suspend kaldi itemler için incelicez dediler 3 hafta oldu hala mail gelicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 benim 2 haftadır suspend...sinir oldum çok fena blizz sux :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 2 hafta beklemen normal ve mailine gelen ıvır zıvır formunu doldurman gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar