Freyja Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Merhaba arkadaşlar, Mümkün olduğunca çok gruba ve basından arkadaşlara yayabilirseniz çok seviniriz. Desteğinizi bekliyoruz. Boğaziçi, ODTÜ, GYTE, Koç ve Sabancı Üniversitesi öğrencileri olarak, Tuzla için yürüttüğümüz büyük bir kampanyadan haberdar etmek ve 18 Nisan Cuma günü 12.30'da Taksim Makina Mühendisleri Odası'ndaki aydınların, sanatçıların ve akademisyenlerin katılacağı basın toplantımıza sizi de davet etmek için yazıyorum. Basın toplantısının önündeki bu haftayı ise Boğaziçi Üniversitesi'nde "Emek Haftası" ilan ettik ve bir dizi etkinlik gerçekleştirerek; bu konuyu her yönüyle ele alacak, belgesel, film gösterimleri ve konserle de zenginleştireceğiz. 18 Nisan'da basın toplantısı olacak. 19 Nisan Cumartesi günü ise, üniversite öğrencileri olarak, Kadıköy'den Tuzla'daki tersaneler bölgesine "Türkiye, Tuzla olmasın!" büyük yürüyüşünü yapmak üzere yola çıkıyoruz. Ekte 5 sayfalık dosyanın, 1.sayfasında tanıtım metnimizi, 2. ve 3.sayfasında Boğaziçi Üniversitesi Emek Haftası programını, 4. sayfasında Büyük Tuzla Yürüyüşü'müzün güzergahını 5. sayfasında ise http://tersaneiscileriyleyanyaniz.blogspot.com/ adresinde sizlerin imzasına açtığımız metni bulabilirsiniz. Ekteki sayfaları aşağıya da ekliyorum, dosyayı açmadan da okuyabilmeniz için. Hem cuma günkü basın toplantısına katılım için, hem de metni imzalamak için, en kısa zamanda cevabınızı bekliyoruz. Aklınıza takılan hususlarda çekinmeden ulaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.. Tuzla'daki ölümlere alışmayın, unutmayın, susmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ülke insanlarının gerçek sorunları ile ilgilenenlerin de olması güzel birşeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Linkte verdiğin yazı çıkmıyor , bendemi sorun oldu yoksa bi hatamı var ? belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben Tuzlalıyım, ve Tuzla = Auschwitz olarak anılmasına sinir oluyorum. Ne demek "Türkiye Tuzla olmasın"? Keşke her yer Tuzla olsa... Daha düzgün sloganlar bulmanızı rica ediyorum edit: typo ve ilave açıklama: ben yerleşim yerinden bahsediyorum, tersanedeki rezalete göz yumacak değilim tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben de almanca özürlüyüm, almanca kelimeleri çok zorlanarak söylüyorum Auschwitz'i de her gördüğümde okumam ve söylemek için bir iki deneme yapmam gerekiyor. rica ediyorum adını öşvitz olarak değiştirin. söylemesi daha kolay bak. öşvit, öşvit,öşvit.. bence sizler de destek veriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 +REP pankartıyla orada olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 yaşasın.. vaktim olsa ben de +1 ile gelirdim peşinden.. arkadaşlar da tershanenin tozunu almayı unutmayın, işçi emeğine saygı pankartları ile gelirlerdi. şaka bi yana hiçbir sektörde işçiye değer/kıymet verilmemesi ülkemiz için üzücü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 insana değer veriyorlarmiki isciye versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar