Phobos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Biraz evvel bilgisayara format attım. Format sonrası kablosuz ağ listesinden kendi modemime bağlanmaya kalktığımda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sürekli olarak Ağ Adresi alınıyor yazıyor ancak alınan bir adres falan yok. (Modem ile notebook'u bir kablo aracılığı ile bağlarsam ancak o zaman nete girebiliyorum.) Masa üzerindeki Ağ Bağlantılarım klasörü ise bomboş durumda o.O Denetim masasındaki Ağ Bağlantılarında ise durum bu şekilde. İşin ilginç olan tarafı; sağ alt kısımdaki ikonların arasından kablosuz ağ bağlantısı ikonuda (Sinyal gücünü, bağlantı olup olmadığını gösteren ikon) kaybolmuş durumda :S Şimdi ben hem kablosuz bağlantıyı kurup hem de o ikonu nasıl geri getirebilirim? Bu tür konularda "kıt" birisi olduğum için uygulamam gereken işlemleri sırası ile ve en basite indirgeyerek açıklayabilirseniz (hatta ss ile anlatabilirseniz) çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 KAblosuz ağ bağlantısı kurulu zaten. Sağ tıkalyıp özelliklerine girersen, orda küçük ikonla ilgili seçenek bulursun. Ağ adresi alamama da şifreyi yanlış girmenden kaynaklanıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar