Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ewt oynanicak serverlar neler daha onceki serverlar kapali muhtemelen oynanmiyo eskilerinde varsa bildiginiz soleyin beraber eglenelim:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 gelirim ben de oynayan çok olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bende istiyorum, kaybolmayan server istiyiyoruz offical page'de server list vardı o da gitmiş ne zamandır soldat oynuyamıyourum[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bi link fln verirmisiniz oyunu indirebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Evt Bi Soldat dl linki verirseniz birde server söylerseniz çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 www.kolayoyun.com da var serverı en azından öyle gözküyor dlside dosyalar kısmında var sanırım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yaz basinda oynadigimiz butun tr serverlari gitmis yenisi yokmudur bunlarin turklerin fln yabancilarla oynamak hakkanten sıkıcı hem pingler yuksek fln[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yere monte buyuk ucak savar gibi silhalar var ama yeni bilmiyorum ben ilk gordum ondan silahlarda fln deisiklik yok onun disinda haritalar fn biraz eklenmis o kadar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yok ben aradim ama ole bi secenek bulamadim:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yani yapabiliyosan yap tabi memnun olur hatta geliriz[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 kolayoyunda yokmuki? forumlarda server var diyorlar[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Yok giremedim[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yok yok olmuyo ben dun aksam denedim basarisizlikla sonuclandi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Firewall fln acık olmasın bize bi kere olmustu firewall'ı acık unutmusum millet bana baglanmaya calısıyor bulana kadar sorunu delirmistik :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Soldat moldat yalan Subspace'e gelin siz LT yapariz haha[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben varım sen hala ordaysan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bağlantın normal en yavaş kabloysa kendi açtığın servera 1den fazla kişi gelirse gelenler lagtan oynayamaz soldat demişken aklıma grenade launchercı gençlik geldi, nasıl temizlerdim sniperla ahh aah :)[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 soldata türk serverlarında netten 10 dakka dayanabildim çok hile yapan vardı ama botlarla eğlenceliydi eğer adam gibi bi server bulunabilirse bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Revenant, 01 February 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Soldat moldat yalan Subspace'e gelin siz LT yapariz haha subspace hakkinda biraz daha bilgi hakkinda bisi bilmiyorum aciklarsaniz sevinirim oyanirz beabr[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Evet Ava açsın forumlarda isyan çıktı. Bir soldat sunucusu :) Bakınız kaç kişi gökten sunucu düşmesini bekliyor. :) Subspace nedir?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Biz geçen sene Predator ile paso oynuyorduk. mpz.net miydi mpz.com muydu (multiplayer zone ile alakalı bi isimdi) öyle bir serverdan 0 pingle oynanıyordu çok da süper oluyordu. Genelde odalarda kimsi olmuyordu koskoca soldat bölümünde iki kişi olurduk hep. İsmini hatırlayamadım şimdi historyleri didik didik ediyorum. Bulunca yazarım biz paticik oradan oynarsak süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Buldum siteyi link verebiliyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar