Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soldat reborn!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewt oynanicak serverlar neler daha onceki serverlar kapali muhtemelen oynanmiyo eskilerinde varsa bildiginiz soleyin beraber eglenelim:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Bende istiyorum, kaybolmayan server istiyiyoruz offical page'de server list vardı o da gitmiş ne zamandır soldat oynuyamıyourum[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
  • Admin
Mesaj tarihi:
www.kolayoyun.com da var serverı en azından öyle gözküyor dlside dosyalar kısmında var sanırım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
yaz basinda oynadigimiz butun tr serverlari gitmis
yenisi yokmudur bunlarin turklerin fln yabancilarla oynamak hakkanten sıkıcı hem pingler yuksek fln[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
yere monte buyuk ucak savar gibi silhalar var ama yeni bilmiyorum ben ilk gordum ondan silahlarda fln deisiklik yok
onun disinda haritalar fn biraz eklenmis o kadar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
yok
ben aradim ama ole bi secenek bulamadim:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
yani yapabiliyosan yap tabi
memnun olur hatta geliriz[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
  • Admin
Mesaj tarihi:
kolayoyunda yokmuki? forumlarda server var diyorlar[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Yok giremedim[signature][hline]MKC

Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
yok yok olmuyo ben dun aksam denedim basarisizlikla sonuclandi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
Firewall fln acık olmasın bize bi kere olmustu firewall'ı acık unutmusum millet bana baglanmaya calısıyor bulana kadar sorunu delirmistik :)[signature][hline]MKC

Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
bağlantın normal en yavaş kabloysa kendi açtığın servera 1den fazla kişi gelirse gelenler lagtan oynayamaz

soldat demişken aklıma grenade launchercı gençlik geldi, nasıl temizlerdim sniperla ahh aah :)[signature][hline]With a taste of your lips
I'm on a ride
You're toxic
I'm slipping under

Mesaj tarihi:
said:
Revenant, 01 February 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Soldat moldat yalan Subspace'e gelin siz LT yapariz haha

subspace hakkinda biraz daha bilgi
hakkinda bisi bilmiyorum aciklarsaniz sevinirim oyanirz beabr[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
Evet Ava açsın forumlarda isyan çıktı. Bir soldat sunucusu :) Bakınız kaç kişi gökten sunucu düşmesini bekliyor. :) Subspace nedir?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Mesaj tarihi:
Biz geçen sene Predator ile paso oynuyorduk. mpz.net miydi mpz.com muydu (multiplayer zone ile alakalı bi isimdi) öyle bir serverdan 0 pingle oynanıyordu çok da süper oluyordu. Genelde odalarda kimsi olmuyordu koskoca soldat bölümünde iki kişi olurduk hep. İsmini hatırlayamadım şimdi historyleri didik didik ediyorum. Bulunca yazarım biz paticik oradan oynarsak süper olur.
  • Yeni Oluştur...