belmondo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 arkadaşlar bizim sorunumuz yada benim sorunum türban falan değil zihniyet. akılsızlık koyunluk. akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun misali benim derdim zihniyet. size bir hkiaye yazcağım. Eskiden bir hoca yanındaki talebeye artık bugünün diliyle diploma verecekmiş ama demiş ki bak her şeyi biliyorsun. Bilgi konusunda kimse bileğini bükemez senin ve bu tartışmasız bir gerçek ama yanımda 1 sene daha kal sana politika da öğreteyim çok işine yarayacak demiş Talebe de hocam ben her şeyi biliyorum gerekmez politika bana demiş ve gitmiş. Birgün cami de vaaz dinlerken cami hocası yanlış bir şeyler söylemiş ve talebe hemen atılmış hocam şu şu yanlış demiş cami hocası da bakmış karizma,itibar yerle bir oluyor. Cami hocası Hemen “bakın şu kafire dinsize bana yalan söyledin diyor. Hakaret ediyor, küfür ediyor …….diyip talebeyi cami ahalisine bi güzel dövdürmüş. Sonra talebe gitmiş kuzu kuzu hocasının yanına ve hocam haklıymışsınız demiş ve 1 sene boyunca poltika siyaset ilmi almış hocasından talebe ve gene aynı cami ye gitmiş içinde o günün intikamı olarak. Ve intikamını da öyle güzel amış ki Vaaz dinlerken cami hocasına çıkıp . hocam dedikleriniz öyle doğru ki öyle muhterem şahısınız ki hayranım size demiş. Siz gibi nurlu, cennetlik bir adamdan bi sakal tanenizi alsam cennetlik olurum kesin demiş ve cami ahalisi hurra cami imamının peşine sakal yolmaya ...... işte bu hikayede ki gibi bir politika lazım adamlar zaten sabit kafalı. onlara anlatmak değil politika lazım ama nasıl fikirleri alayım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hımm çok zekice ama keşke önce yakın arkadaşlarınla paylaşsaydın şimdi yayılırsa önlem alırar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Fetullah Hoca Efendi Hazretlerimiz büyük adam valla. Onun kanının bir damlasına sahip olsam kesin cennetlik olurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 biraz ilkeli adamlar lazım bize. karikatür e gelince hukukçu, türbana gelince özgürlükçü, youtube a gelince ıı, işine gelince demokrat gelmeyince aman asker yaman asker. ülke ülke değil ki kim eline ne gelirse karşısındakine fırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sallandıracaksın 3 ünü 5 ini bak bir daha yapıyorlarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar