Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akıl?

belmondo

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bizim sorunumuz yada benim sorunum türban falan değil zihniyet. akılsızlık koyunluk. akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun misali benim derdim zihniyet.

size bir hkiaye yazcağım.

Eskiden bir hoca yanındaki talebeye artık bugünün diliyle diploma verecekmiş ama demiş ki bak her şeyi biliyorsun. Bilgi konusunda kimse bileğini bükemez senin ve bu tartışmasız bir gerçek ama yanımda 1 sene daha kal sana politika da öğreteyim çok işine yarayacak demiş

Talebe de hocam ben her şeyi biliyorum gerekmez politika bana demiş ve gitmiş.

Birgün cami de vaaz dinlerken cami hocası yanlış bir şeyler söylemiş ve talebe hemen atılmış hocam şu şu yanlış demiş cami hocası da bakmış karizma,itibar yerle bir oluyor. Cami hocası Hemen “bakın şu kafire dinsize bana yalan söyledin diyor. Hakaret ediyor, küfür ediyor …….diyip talebeyi cami ahalisine bi güzel dövdürmüş.

Sonra talebe gitmiş kuzu kuzu hocasının yanına ve hocam haklıymışsınız demiş ve 1 sene boyunca poltika siyaset ilmi almış hocasından talebe ve gene aynı cami ye gitmiş içinde o günün intikamı olarak. Ve intikamını da öyle güzel amış ki

Vaaz dinlerken cami hocasına çıkıp . hocam dedikleriniz öyle doğru ki öyle muhterem şahısınız ki hayranım size demiş. Siz gibi nurlu, cennetlik bir adamdan bi sakal tanenizi alsam cennetlik olurum kesin demiş ve cami ahalisi hurra cami imamının peşine sakal yolmaya ......

işte bu hikayede ki gibi bir politika lazım adamlar zaten sabit kafalı. onlara anlatmak değil politika lazım

ama nasıl

fikirleri alayım:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...