CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Çok soğuk kanlı şekilde toparlıyor valla. Niye orada kaymaya başladı araba anlamadım ama? http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=95mph_car_slide_on_oil.flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 esp olmasa fena olurdu o araba... yokuş aşağı giderken öyle bana da oldu bir kez ama 60-70'la gidiyordum baltalimanına inen yolda, refleks olarak ister istemez arabanın kaydığı yönün tersine çevriliyor direksiyon ztn ve kurtarıyosun genelde frene asılmazsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Eleman ii kurtarıyorda. Birşey dikkkatimi çekti bu araça camlar açık falan mı gidiyor araç Audi olmasına rağmen dehşet bir motor gurultusu var içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yola bişey dökülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yola bisi dokulmus olsa bile bi audinin bu kadar kic savurmasi garip geldi.. bozuk bence o araba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 efsane toparlamıs. aynı hareketleri bende yaptım ama yol burdaki gibi 6 metre değil 2 metre, yanlar tünel olunca kaza yapmaktan kurtulamamıstım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Audi işte dandiş :p Lastiği patlamıştır veya arka lastiklerinden bir tanesi iniktir. 2 hafta önce benimde başıma geldi daha önce 20 kez geçtiğim bi geçit var iki taraf duvar 2 şerit ve içeride sağa doğru hafif viraj var. Hızım normaldi tam viraj bölümünde sağa doğru dönerken araba arkasını sola doğru hafifçe bıraktı bende refleks olarak hafifçe sola bi kontra vererek topladım ama daha önceki 20 geçişimde yapmayıp bu sefer yapması anormaldi. Sebep olarak sağ arka lastiğim yarıya kadar inikmiş bu yüzden yapmış. Şansıma okul yolunda 80 le girdiğim zevkli bi viraj var orada başıma gelse çok fena şeyler olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bilgilendirici bi video eleman gerçekten ii kurtarıyo yalnız o önündeki arabayı geçince olması büyük şansı. dikkatli olmak lâzım arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Selam, Araç 1.8T gibi ve önden çekişli. İyi kurtarmış vesselam. Yolda mazotta olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ii kurtarmış sonunda 1 bardak souk su içio galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ben bile heycanlandım videoyu izlerken. Bırak ta içsin :D Valla ciddi ciddi korktum. 2 kere ufak kaza yaptım ve hız yapan biriyim. Böyle birşey gelmesi çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yağ sızıntısına benziyor cidden. Benzer bir olay motorla başıma gelmişti tahmin edersiniz ki toplamak mumkun olmadı. :) Türkiyede özellikle yola dikkat etmek lazım zaten normal şartlarda bile grip sağlamıyor. Birde gereksiz sulamalar. Kazalardan sonra olmuyan yol temizliği yolları daha tehlikeli hale getiriyor. edit:Bu videonun yurt dışında olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yolda kameraya görünmeyen bi bombe de olabilir, virajı dönerken arkayı kaptırdıysa atmıştır kıçını arabanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar