glamdring_S Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Arkadaşlar kullananlarınız varsa delay pedalı konusunda önerileriniz nelerdir? bu iki pedal arasında karşılaştırma yapabilecek olan olursa sevinirim. Yada diğer önerilerinizi beklerim Electro Harmonix'in Deluxe Memory Man gibi 700tl'lık bir delay pedalı gibi öneriler hariç tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 red repeat kullanıyorum gayet guzel, boss pedalları pek sevmiyorum tonları dijital geliyo ama tercih meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 iki pedal da dijital zaten, boss dd 3 endustri standarti bi pedal gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 2sini de kullanmış bir arkadaşım var. carl martin diyor. daha doğal tonlar ediniliyormuş. bilgi olsun diye ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar