Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SHOWBAND!


arelkoray

Öne çıkan mesajlar

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MÜZİK KULÜBÜ'NÜN HAZIRLAYIP SUNDUĞU SHOWBAND 19 NİSAN CUMARTESİ İLK KEZ İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKIYOR!

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GARANTİ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SAAT 19.30'DA BAŞLAYACAK OLAN BU MÜZİK ŞOVUNA DAVETLİSİNİZ!

“SHOWBAND” NEDİR?

Showband bir müzik şovudur. Dilerseniz buna bir konser şov da diyebilirsiniz. Son dönemlerde iyice ilerleyen, yurt dışından örneklerini takip ettiğimiz gibi konserlerin şova dönüştürülmüş halinin bir okul prodüksiyonu versiyonudur.


Showband’in ilk gösterisinde, dünya ve ülke gündeminde bizce en önemli yeri alan ve en sağlıklı çözümü oluşturacak bu temayı yer yer esprili bir dille yer yer de hüzünlü bir şekilde işlemeye çalıştık. Ana akış çoğumuzun aşina olduğu parçalar üzerinden ilerlese de şarkı geçişleri ve küçük mizansenler için ekibin yaptığı ilgi çekici ve şaşırtıcı düzenlemeler de şovun bir parçası oldu.


SHOWBAND’DE NELER OLUYOR?

Öncelikle gösterimizde, her anımızda bizimle olarak hayatımıza ruh katan tüm olgular, özellikle aşk ve barış konu alınıyor. Şarkılar âleminde aslında aşina olduğunuz bir dünya sizleri bekliyor. Aşkın, heyecanın, mutluluğun ve neşenin egemen olduğu anlardan, kıskançlık, ayrılık, savaş ve özlemin hakim olduğu anlara müzikal bir geçiş, sizlere “aşk” ve “barış” hakkında düşünme olanağı sağlayacak… Sadece ve sadece müzikle, tek kelime etmeden…

GÖSTERİ TARİHLERİ:

19 Nisan Cumartesi 19.30 @ Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi
22 Nisan Salı 19.30 @ Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi
12 Mayıs Pazartesi 19.30 @ Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...