Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 paramecium said: Selam, Mısırdan da biodiesel elde ediliyor ama ekolojik olarak son derece zararlı bir üretim felsefesi bana göre. Tarıma elverişli toprağı ekip mahsülü yakıt yapımında kullanmak; toprağın bilinçsizce sömürülmesi oluyor. Bu konu, başka bir konu altında gündeme gelmişti ve tartışılmıştı sanırım. Saygılar. amerikada texas bu i$ icin bicilmis kaftan.. bombo$ ucsuz bucaksiz arazi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bu bitki icin kis yagmurlari sart o yuzden texas olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 en son bi eleman arazi aliyodu texasta bu i$ icin o nedenle boyle dusundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 simdi soyle texas dedigin alan turkiyeyle boyut olarak ayni boyutta bir kosesinde olur bir kosesinde olmaz yani ama temel olarak texas in ucsuz bucaksiz arazisinin her yerinde olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Texas'ın olayı çöl, kanyon değil mi! Yağmur alan yeride mi varmıymış yaws? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 mısır bol su ister kankutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Selam, Olay ekolojik tarıma kadar gidecek gibi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 CoolRider said: Anlıyamadım vodan? Biodizelde hiç petrol yok benim bildiğim direk bitkiden üretilmesi lazım. Ben biodizeli düşük petrol oranlı bitkisel katkılı yakıt sanıyodum. Direk bio olarakta kullanılabildiği gibi benim dediğim şekilde karışım olarakta kullanılabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Belki kalite arttırımı için çeşitli harmanlama yöntemleri vardır. Top Gear'da da yetiştirmişlerdi sonra yarışa katıldılar ama tam üretimi göstermedi o yüzden detay bilemiyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 texas devasa bir alan :) oyle diyim sana hersey var CoolRider said: Texas'ın olayı çöl, kanyon değil mi! Yağmur alan yeride mi varmıymış yaws? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 genelde karisim zaten, avrupada bir ok otobuste kullaniliyor, onunuzden gectimi patates kizartmasi gibi kokuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu abartıldığı kadar yoğun koku geliyor mu aracın içine dışında kokuyordur. Amam 2. el fritoz gibi kokan araç almak istemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sole diyim durakta otobus durmustu sonra kalkip gitti biz bir yag kokusu aldik sonra otobusten geldigini anladik, bilmem rolantide kokarmi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Tüm biodizeller mi patates kızartması kokuyor? Yoksa atık yağların kullanıldığı araçlar var. Bu yağlar zaten patates kızartmada fln kullanılıyor sadece bunlar mı kokuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Selam, Atık yağdan yapılmış olan yakıtlar kokuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 iyi de bu atık yağ sanayi makinesinde falan çıkartılan yağ değil mi? mcdonaldsları gezip fritöz yağını mı biodizel yapıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 matama said: bu bitki icin kis yagmurlari sart o yuzden texas olmuyor zaten biyodizel için başka bir bitkinin tohumlarını kullanıyorlardı unuttum şimdi eğer yanlış hatırlamıyorsam mekan texas idi, pimp my ride ta görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yok boyle dukkan dukkan topluyorlar, hatta taksim bambide plaket var bunla ilgili. MrMarvelous said: iyi de bu atık yağ sanayi makinesinde falan çıkartılan yağ değil mi? mcdonaldsları gezip fritöz yağını mı biodizel yapıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ben biyerde görmüştüm adam dükkanlardan atık yağları alıp passatında kullanıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar