Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Beyler yarın axe dönmezse veya çok geç başlıyor onlar bg ye daha erken başlayıp daha çok oynamak istiyorum icq:87046681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya bişi sorcam ama oha diceksin Baldur's Gate Frp filan dı dimi hep forumlarda gordum de hiç oynamadım nası bi oyundu alsam da oynasam aslında[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hoca harika bi oyun bulsam bg 1 ide alcam sen işte bi Tanrı'nın oglusun böyle quest filan cözüyorsun kendi grubunuda oluşturuyorsun tabi yani çok karışık tam hikayesini bende bilmiyorum bg1 i oynamadıgım için ama al kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bg2:Tanrının güçlerine sahipolmak isteyen deli bir büyücü seni zindana hapseder ve üstünde deneyler yapar.Amacın wizard ı bulup öldürmektir.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 axedice geri tepti. icqdan ulaşın efem 60160161 edit : ayrıca solid o kadar basit anlatmışsın ki oyunu, yani konuyu bilmeyen birisi brezilya dizisi sanıcak[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 04 February 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Akşam saat 11 gibi başlıyalım diyoruz[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: axedice, 04 February 2004 19:08 tarihinde demiş ki: axedice geri tepti. icqdan ulaşın efem 60160161 edit : ayrıca solid o kadar basit anlatmışsın ki oyunu, yani konuyu bilmeyen birisi brezilya dizisi sanıcak :P[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 BG1: Seni bulup büyüten, senin baba dedigin kisiyi katleden ve baldurs gate sehrine sahip olmak icin elinden her türlü pislik gelen bi adami bulup öldürüyosun:P Ancak sunu söleyebilirim bg1 in hikayesi 2 den daha cekici. bilmiyorum bewlki ilk onu oynadigimdandir ama 1 de olaylar daha mantıklıydı. iste sarevok un bg sehrinin ticaret yollarini ele gecirmesi, yine maden kaynaklarını ele gecirmesi bunun icin banditleri kullanması vs vs ne bilim daha hosuma gitmisti.ama tabi su anda oynasaniz size cok sade gelecektir baya eskidi hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar