BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Şu son driverı 8.03 ü yükledikten sonra devamlı cod4 oynarken ısınma uyarısı veriyor. 2 senedir sorunsuz çalışan kart ki cod4ün başından beri oynuyorum herşey low sadece aax2 açık ve 1024 çözünürlükte sorun yoktu bi anda son driverdan sonra devamlı ısınmaya başladı. nedendir bu? yardım elinizi uzatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ati x1900 xt var bende, ısınmasıyla ünlü bir kart, o yüzden gittim fanını değiştirip accelero x2 taktım. Şimdi hem sessiz hem de soğuk. Kasa havalandırma performansının değişmediğini varsayarak güzel bir soğutucu takmanı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 tozunu aldık arkadaşla düzeldi. çıkış kısmında ati halısı oluşumu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar