karabocek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkadaslar bu paradise gump kullanıyorum demıstım ya daha once sımdı ben dıyelım bı ıtem ekledım gercı 1000 ıtem ekledım nese ben sımdı verdatamı acınca gorebılıyorum ekledıklerımı ama onların gumpıd sini nası orenecegım onu bilmiyorum.Yani mesela orada 50686 basamakta 5 metrelik halberd var diyelim onun idsini nasıl orenebilirim ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bilmiyorum :)[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 UcanTekme Bilmiorsan Niye Cevap Veriyosun? Frp_MasteR Verdatadaki Itemlerin Idlerini Ogrenmek Icın InsideUo Gereklidir... Inside Uo...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tamam kabul ediyorum saçma bir cevaptı pardon...[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 TheCoder Heheh :D[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 TheCoder valla komiksin he :) kaliteli espri yapıyorsun en azından . Bu arada cok tesekkur ederim indiriyorum inside uo yu[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bir sorum olacak yukledim simdi ben bunu ama soyle bi hata veriyor sonra acıyor ama sanırım o acma benım esyaları gostermıyor acılmak olsun dıye acılıyor.Hata su "some or all uo files couldnt be found.Please check view:Options for misplaced files... Ne yapmam gerekli ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar