Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban kesmek ( Yuh Artık ! )

bravecik

Öne çıkan mesajlar

Abi bu nedir ya insan kurban kesip fakire dagıtınca etini herhalde direk sevaba giriyorum bugun gazete de okudum
Muhabirin hijyenle ilgili sorusuna adam mikropludur tabi neyse ki ben yemiycem fakire dagıtıcam demiş ya
Abi inanmıyorum ya valla bu nedir nasıl denir böyle bir şey ya[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünce tabiki yanlış ama unutmamak lazımki o fakir dediği insanlar sene de sadece birkaç kez eti bu bayram görebiliyor ve yediği etin ne kadar sağlıklı olup olmadığı çok umurunda değil. Kendi alışverişini yaptığı yerlerdeki etin sağlık koşulları büyük ihtimal bu adamın vereceği etten iyi veya taze değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu adam bir gafta bulunmuş doğrudur ama senelerdir süre gelen bu uygulama doğru yada yanlış bu şekilde devam etmiştir,sonuç olarak ben daha kurban etinden bir zehirlenme yada hastalık vakkası duymadım en nihayetinde bu et küçük parçalara bölünüp pişirmeden önce haşlandığı takdirde mikroplardan yeterli düzeyde arinmakta.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya konu et yemek yada yememk diilki...senede bir kere et yese ne oluur yemese ne farkeder ...konu adam sırf öbür tarafta cennete gidiim hesabı kurban verio bi canlıyı sonrada insan sağlığını düşünmeden gene kendisi için bunu verio..Sorun insanlar aslında sadece kendileri için yapıolar her şeyi..hem canlıya kıy hem insanın sağlığını tehlikeye at ..hep kendi için olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

halkımız fakirleşiyor, kanı emiliyor ama bir türlü uyanamıyor bunun sebebi de kendini din we dinsel şeylere weriyor olması. başımızdakiler de bunu en iyi kullanarak oraya geçen insanlar.
reform olmadı ki islam dünyasında aynen geldiği gibi gidiyor herşey ondan insanlar kendini bağlı hissediyor. fransayı niye sewiosun diyolar sonra.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta olay bu et sağlıksız fakire dağıtacağım demesinde. Sonuçta ne kadar kaynatıp mikroplarından arındırsanız bile bu cümle bitiriyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen o olay milletin kurbanları hijyenik ortamda deil de, uluorta kesmesi üzerine muhabirin dedigi bi laf üzerine gercekleşmiştir.

adam o an agzına öle gelmiş, öle söylemiştir, fazla da büyütmeye gerek yok..kötü niyetle kimse öle bişi sölemez zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...