bravecik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Abi bu nedir ya insan kurban kesip fakire dagıtınca etini herhalde direk sevaba giriyorum bugun gazete de okudum Muhabirin hijyenle ilgili sorusuna adam mikropludur tabi neyse ki ben yemiycem fakire dagıtıcam demiş ya Abi inanmıyorum ya valla bu nedir nasıl denir böyle bir şey ya[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yazıklar olsun ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hakkaten yuh bir de sevap kazanacam diye düşnüyorsa hala iki kez yuh[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol Insanlar bu duruma gelmis demek toplum baskisindan bir seyler yapiyor.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çarşamba günkü cumhuriyette ilhan selçuk un yazısına bi bakın, süperdi; bugünkü ayrı süper hehe[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İnanamıyorum ya yuh be. Bu kadarda olmaz...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o şerefsizin adresini ver bakem dağıtam bi suratını[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hrrr *baltasını hazırlar* Throm-Kaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Düşünce tabiki yanlış ama unutmamak lazımki o fakir dediği insanlar sene de sadece birkaç kez eti bu bayram görebiliyor ve yediği etin ne kadar sağlıklı olup olmadığı çok umurunda değil. Kendi alışverişini yaptığı yerlerdeki etin sağlık koşulları büyük ihtimal bu adamın vereceği etten iyi veya taze değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet ama adam etin sağlıksız olduunu bile bile neden senede 1 kez et yiyen bi aileye yolluo ki o zmn.. pis herif[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 "kendiniz için istemediğinizi başkası için de istemeyiniz."[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 şimdi bu adam bir gafta bulunmuş doğrudur ama senelerdir süre gelen bu uygulama doğru yada yanlış bu şekilde devam etmiştir,sonuç olarak ben daha kurban etinden bir zehirlenme yada hastalık vakkası duymadım en nihayetinde bu et küçük parçalara bölünüp pişirmeden önce haşlandığı takdirde mikroplardan yeterli düzeyde arinmakta.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 13:30 tarihinde demiş ki: evet ama adam etin sağlıksız olduunu bile bile neden senede 1 kez et yiyen bi aileye yolluo ki o zmn.. pis herif O yollamaz ise hiç et yiyemeyecekler. Alan memnun, veren memnun sonuçta.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya konu et yemek yada yememk diilki...senede bir kere et yese ne oluur yemese ne farkeder ...konu adam sırf öbür tarafta cennete gidiim hesabı kurban verio bi canlıyı sonrada insan sağlığını düşünmeden gene kendisi için bunu verio..Sorun insanlar aslında sadece kendileri için yapıolar her şeyi..hem canlıya kıy hem insanın sağlığını tehlikeye at ..hep kendi için olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 halkımız fakirleşiyor, kanı emiliyor ama bir türlü uyanamıyor bunun sebebi de kendini din we dinsel şeylere weriyor olması. başımızdakiler de bunu en iyi kullanarak oraya geçen insanlar. reform olmadı ki islam dünyasında aynen geldiği gibi gidiyor herşey ondan insanlar kendini bağlı hissediyor. fransayı niye sewiosun diyolar sonra.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sly Jassa mı çağırıyodu unuttum adını da o çağırıyo sen ona git , ben kurbanı kesip yolluyorum[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Diğer dinleri çok mu serbest sanıyorsunuz? Sadece reklamlarını iyi yapıyorlar o kadar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sonuçta olay bu et sağlıksız fakire dağıtacağım demesinde. Sonuçta ne kadar kaynatıp mikroplarından arındırsanız bile bu cümle bitiriyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tabiki adamın beyanı öküzce bir beyan ona dediğim birşey yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 muhtemelen o olay milletin kurbanları hijyenik ortamda deil de, uluorta kesmesi üzerine muhabirin dedigi bi laf üzerine gercekleşmiştir. adam o an agzına öle gelmiş, öle söylemiştir, fazla da büyütmeye gerek yok..kötü niyetle kimse öle bişi sölemez zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar