Redo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ayşe Hatun un en son single çalışması. Değişik bir klip çekilmiş ben beğendim. Parçaya da 10/8 veriyorum :) Türkiye de elektronik müzik adına yapılan başarılı bir çalışma bence, Ayşe Hatun u tebrik ediyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum :) Edit: Bir terslik var anlamadım klip linki çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Embedding disabled by request www.youtube.com/watch?v=lLtTQm0id7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Şimdi dinledim. Güzel bi çalışma ayşe hatun tarafından. Bayadır uraşıyodu sanırsam bi albüm çalışması vardı bildiğim kadarıyla bu haliyle olmasada bu yaz sık sık remixleriyle sesini duyurucak bi şarkıymış gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bende takdir ettim ve çok beğendim klip biraz iç karartıcı olsa bile kararında bırakmışlar güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar