Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 pasajın ve içindeki dükkanların saat kaça kadar açık olduğunu bilen var mı? dvd dizi ve film hasat etmeye gideceğim akşama, elim boş dönmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Emin olmamakla birlikte 6-7 gibi kapaniyo olabilir yavas yavas dukkanlar.Okulum orda olmamasina ragmen dikkat etmedim hic kacta kapanir diye,her zaman gidebildigim icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 9 da kapanıyor biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Selam, Bugün polis ekipleri tarafından gerekli hasat yapıldı diye arkadaşımdan duyum almıştım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ehahaehea evet hepsi kapalıydı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 şimeyıl var hayvanlı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar