Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 "Here's your chance to battle like a barbarian! Get a sneak preview of one of the season's most highly anticipated games by signing up for the Age of Conan PVP Beta Weekend, occurring April 18-20. You'll be among the first to experience the barbaric world of Age of Conan: Hyborian Adventures. Imagine an entire weekend filled with amazing and action-filled player vs player battles fit for the world's greatest fantasy hero. Registration for the Age of Conan PVP Beta Weekend begins April 9 and we have 15,000 keys to giveaway. Invitees will be notified by email on April 16." *18-20 nisan arası nonstop pvp betası için aşağıdan beta sign up yapabilirsiniz. betaya hak kazananlar 16sında açıklancakmış,2 gün download süresi de veriyorlar yani :P http://www.gamespot.com/test/ageofconan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gamespot un o kadar uyesi bile yoktur tahminen herkes alır gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Curunir said: gamespot un o kadar uyesi bile yoktur tahminen herkes alır gibime geliyor :D amin! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 500 gb client iner mi ki 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Abi şimdi ben kazara beta key bulsam bu AoC kaç GB indirmem lazım? Bugün başlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ombakkombak said: Abi şimdi ben kazara beta key bulsam bu AoC kaç GB indirmem lazım? Bugün başlamak için. 20 küsür snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 normal beta client büyüklügünde olmaz çünkü bu sadece pvp olcak başka herhangi bişey yapılmıcak.forumlara baktım en fazla 15gb olur diyolar. lvl 20 full gearlı charlar verilcekmiş herkese.classları denemek için iyi bi şans bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 15gb 200kb hızla herhalde 1 gunu bulur sure zaten 2 gun 1mbit neti olanlara allah kolaylık versin bu kotu oldu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 walla abi betanın kapanmasına 10 dakika bile kalsa giricem bi ileri geri yürüyecem oyunda,hırs yaptım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 o 15 k beta keyden bir tane bile düşmezse aoc oynamicam karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kimseye geldi mi key ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bana gelmedi key mey hala,official foruma bakıyorum da orda da yazmış millet gelmedi diye.henüz dağıtmaya başlamadılar heralde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 betayla ilgili yeni gelişmeler,official forum admininin postundan alıntıdır. We are preparing to send out the beta keys today, 4/16. Here is some information you should know: "1.) The client file is 6.9gb in total, and has been split into four separate files. In addition to the 6.9gb, you are required to have 26gb of free space for the installation. 2.) Beta keys will be sent out in waves, so that we can ease download speeds on our servers without having 15k users trying to get the same file at once. Some users will not receive their key until tomorrow. 3.) Because of this, Funcom has agreed to extend the length of the Beta weekend by 24 hours, so it will last from 4pm EST Friday to 4pm EST Monday." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 http://www.gamespot.com/test/ageofconan/download.php buraya girin maili beklemenize gerek yok eğer key ve download linki varsa seçilmişsinizdir. benim iki mailim de kabul edilmemiş şaka gibi,daha da uğraşmam betasıyla metasıyla oyundan soguttular adamı adi herifler >_> her ne kadar admin "Not seeing a download option on that URL does not mean you have been excluded from the beta, it simply means that you have not been a part of the invite sends yet, if at all." yazmış olsa da inanmıorm bu beta da yalan oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ya bende de hala aynı resim var o sitede de, admin acıklamıs iste, invite yollanınca cıkıcak o sitede diye, dolayısıyla mail gelince o sayfaya link olucak buyuk ihtimal, daha yarın aksama kadar yollancak sifreler, gelir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 OMG geldi benim keyim :D:D indiriorm şuan 75-100 arası ile download ediyo :> toplam 4 part, ilk 3 part 2gb son part 890 mb,umarım patch match yoktur :) gelişmeleri burdan bildiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 . edit: sacmalamısım yeni fark ettim =), yeni uyandım zaten... daha gelmemis benim key, beklemedeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 gelmemiş üzülürüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abi şöle bi durum var,eğer bu beta duyurulduktan sonra gamespot accountu alırsanız göndermiyolar çoğuna,öncelikle eski gamespot accountlarına göndermişler,benim 4 senelik bi gamespot accountum vardı ona gelmiş key,ama garanti olsun diye açıp sign up yaptıgım yeni accountuma gelmemiş mesela.ama 15k tane de gamespot memberı tutup aoc sign up yapacak degil,elbet size de gelir bi ara.download çok uyuz ya bu arada,50kbps'lere indi daha 1 part bile tamamlanmadı %58de >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 15k keyden yine vurmadı bize /spit Funcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 benimki de eskiydi hay yya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 "The beta event servers open at 1600 EST Friday the 18th and close at 1600 EST on Monday the 21st of April." demiş mailde,1600 EST bizde saat kaç oluyo ki acaba:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 16 EST bizde 23 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bekledim de gelmedin, hiç mi beni sevmedin.. (pvp beta weekend key'e) /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ühühühü gelmedi key ühühühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar