NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Selam Fenc-necromancy-SS-tactics-posioning-anatomy-resist Yeni charımın pvp için düşündüğüm skilleri. AoS'ta yeni olduğumdan tecrübeli arkadaşlara danışmakta fayda var:) Int düşük olacağından focus veya meditationu, anatomy-poison-resist den birinin yerine eklemek istiyorum hangisini çıkarmalıyım? Heale pek gerek olacağını düşünmediğimden eklemedim.ss,vampiric embrace, gheal, gcure yeterli olur sanırım. Eklemek istediklerinizi ve stat tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 healing şart bence, fence, tac, ant, heal, resist, ss, necro yada illa heal istemem diyosan onun yerine focus yada parry al[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 benim temp şöyle : fence+necro+anatomy+heal+ss+focus+tactics.. Ama ben sana fence yerine archery öneririm..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 fencing necromancy anatomy healing poisoning spirit speak focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tactics siz güvenebileceğin tek yol poison u vermek sonrada necroyla yüklenmek olucak sakat olur biraz tactics siz infectious strike-wither-strangle-pain spike gibi combolar yapıcan yani tactics almazsan melee damage ına güvenmiceksin 1v1 de iyi olabilirsin ama 1v2 durumlarda filan kaldınmı zıçarsın mana bitince savunmasız kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar