kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Critical Error: General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine Bu nedir arkadaşlar ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ekran kartım.. geforce 2 64mb mx 200 nereden indiricem peki ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nvidia[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Ana klasör altındaki System klasörüne gir.SplinterCellUser.ini dosyasını notepad ile aç.[Engine.EPCGameOptions] başlığını bul ve Resolution değerini masaüstündeki çözünürlüğün aynısı yap.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 apache biraz daha ince ayrıntılı anlatabilirmisin.. neyse ben yine bir deniyim..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Yok abi yine aynı sorunu veriyor dediğini yaptım.. 1152x864 kullanıyorum onuda ayarladım ancak yine aynı hatayı verdi.. [hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 22 Mart 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 UP biriniz yardım etsin.. lütfen[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Walla Aynı Sorun Bendede Olustu Nedenini Bilmiyorum Ama Ben Sorunu Oyunun Patchinin Kurunca Duzeltmistim 2 Bolum Sonra Gene Aynı Hatayı Verdi bunun ekran Kartı driveri ile ilgili oldugunu sanmiyorum cunku guncel drivera sahibim sende bi oyunun patchinin dene istersen bide bence bu sorun cracked exe den kaynaklanıyor bilmiyorum eger birsey Bulursam Sana Bildiririm[hline]Absolute & Lonely....
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 oke sağol..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Tikla Yukarda Support forumlarindan Bi aciklama Var Sorunun nedden kaynaklancagini Felan Anlatiyor..[hline]Absolute & Lonely....
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 DETONATOR'IN SON VERSIONUNU INDIRIN!!![hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 41.09 Bendeki Zaten Son Versiyonuda Bu sanirim... Sitelerde Olmasi gereken Versiyonun Bu oldugu Soyleniyo..[hline]Absolute & Lonely....
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Yok abi.. adamın hızını ayarlarken [mouse scrolla] yine aynı hatayı verip oyundan attı..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Freezing, Crashing, and Performance. Q: Every time I start Splinter Cell, I get a General Protection Fault OR The screen goes black and/or white and the computer locks up. A: Try these tips: - Your desktop color depth MUST be set to True Color (32 bit). - If you are playing on Windows XP, disable the Sticky Keys in Windows. To do this click here. - If you have an nVidia based video card (GeForce2, GeForce3, GeForce4 family), make sure you have the 41.09 video drivers installed. You can get these drivers from http://www.nvidia.com. - If you have a ATI based video card (Radeon 8500/9000/9500/9700 family), make sure you have the Catalyst 2.5 (6218 for 2000/XP) or better drivers installed. You can get these drivers from http://www.ati.com. - If you have a Matrox Parhelia video card, make sure you have the 1.02.00.042 drivers installed. You can get these drivers from http://www.matrox.com. - If you have an AMD based system, please make sure that you have the latest BIOS and chipset driver installed. Your motherboard manufacturer is usually the best place to locate information about this. - Make sure that AGP support is enabled in the DirectX Diagnostic tool (dxdiag). - Make sure your computer meets the full minimum requirements for this game. The system requirements are located here. - Try editing the 'SplinterCellUser.ini' file in the 'system' folder of the game directory. Look for ´Resolution´ near the bottom of the file. Change 640x480 to 800x600, and save the file. Try the game again. - As a last resort, try lowering the sound acceleration in the dxdiag tool. To do this, follow these directions: 1. Click Start, then Run. 2. Type: dxdiag and click OK 3. Click on the “sound” tab. 4. Move the hardware slider down one notch, then close DXDIAG and try Splinter Cell again. 5. If the problem persists, keep lowering the slider bar in a trial and error fashion until the problem is fixed. - If you are using a supported 32MB video card, we recommend to play with minimal specs (minimal resolution 640x480; minimal shadow resolution and minimal shadow details) to avoid any crashes. Demish Abi Topluca Hersey Icin Bunlari Dene Istersen Bir Yada Tech Forumlarinda Bir Dolas Bunlardan Baska Anlatilan Cozum Yok gibi..[hline]Absolute & Lonely....
Öne çıkan mesajlar