ebemünk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 selam dostlar, mantar yetiştiricem. vermikülit arıyorum, mümkünse ankarada, deilse türkiye sınırlarında ankaraya yollayan, bir seferde 5-10 kilo alabileceğim bi yer var mıdır? yoksa ne ile değiştirirsem aynı etkiyi yaratır? bu sorularıma bi yanıt verirseniz çok mutlu olucam :) teşekkürler ps ha bide mantar sporları gümrükten geçer mi? sakatlık çıkarırlar mı? bilen var mı? pps bilimsel araştırma için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 cevap1: Hydroponic medium diye arat googleda, sayısız alternatifi var. cevap2: Pakette mantar sporu olduğunu anlarlarsa tabii ki sakatlık çıkar. Hollanda kökenli "tarım ve bahçecilik" firmaları bu sebeple tohum ve sporları cd kabı içinde cd etiketiyle yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mantarı ne amaçla yetiştireceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ne için alacağını yanlış mı tahmin ediyorum bilmiyorum ama mantar yetiştirme kit'i ve sporlarda bir sorun çıkmıyor.Netten sipariş edebilirsin ama siteleri linklemiyim arat bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Yasadışı emelleriniz için sitemizi kullanamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar