ebemünk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 selam dostlar, mantar yetiştiricem. vermikülit arıyorum, mümkünse ankarada, deilse türkiye sınırlarında ankaraya yollayan, bir seferde 5-10 kilo alabileceğim bi yer var mıdır? yoksa ne ile değiştirirsem aynı etkiyi yaratır? bu sorularıma bi yanıt verirseniz çok mutlu olucam :) teşekkürler ps ha bide mantar sporları gümrükten geçer mi? sakatlık çıkarırlar mı? bilen var mı? pps bilimsel araştırma için
nightstalker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 cevap1: Hydroponic medium diye arat googleda, sayısız alternatifi var. cevap2: Pakette mantar sporu olduğunu anlarlarsa tabii ki sakatlık çıkar. Hollanda kökenli "tarım ve bahçecilik" firmaları bu sebeple tohum ve sporları cd kabı içinde cd etiketiyle yollar.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mantarı ne amaçla yetiştireceksiniz?
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ne için alacağını yanlış mı tahmin ediyorum bilmiyorum ama mantar yetiştirme kit'i ve sporlarda bir sorun çıkmıyor.Netten sipariş edebilirsin ama siteleri linklemiyim arat bul.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Yasadışı emelleriniz için sitemizi kullanamazsınız.
Öne çıkan mesajlar