Apis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bir problemim var patiler... Şimdi bu Deamon Tool PC'imde ve eski Laptopımda kullandığım bir programdı. Fakat bir şekilde kurduğum vakit hem PC hemde Laptop Hard Disklerini çıkartılabilinir ayıt olarak görmeye başladı. Yani basbaya sağ altta memory stick taktığınızda "güvenli çıkar" fln vardır ya orda direk çıkıyor çıkartılabilir aygıt olarak. Programı sildim, olmadı format attım genede bu sorun çözülmedi, daima Hard Discler çıkartılabilir aygıt olarak görünüyor. Artık Bios'a fln mı yazdı birşeyler blmiyorum. Şimdi ilk olarak bu neden olmuştur? Başka olan var mı? Nasıl çözerim? İkincisi hadi onlar artık eski toprak oldu yeni Laptop aldım bunda da aynısını yaparsa diye tırsmaktayım. Alchol 120, Virtual CloneDrive gibi benzer programlarda var biliyorum ama uzun süredir merakla beklediğim "Aggression Reign Over Europe" oynuna sahibim ve inatla "Deamon-Tools Pro Advanced" istediğini öğrendim. Bildiğiiz .mdf dosyası ama nedense başka programlar açamıyor. Yani bu durumda ne yapak gereklidir? (İşletim sistemi Vista, kaç bit bilmiyorum, nasıl öğrenirim onuda bilmiyorum). Yardımınızı beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar