Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Çocuk iken izlediğim çizgi film'leri özledim. Dragon ball'da ki Sapık kaplumbağa efendisi,Ranmanın dedesini fln özledim :) oldukça komik ve eylenceli bir diziydi .Artık çıkmıyor böyle çizgi filmler :( . Ranma'da aynı şekilde Dragon Ball'a benzer bir havası ve eğlencesi vardı . Tekrar izlemek istiyorum bu dizileri.Dragon ball'ın da İlk çekilen serisini arıyorum 'Z' fln değil. Acaba nereden çekebilirim tekrar bunları. Torrent'te aradım baya ama pek birşey bulamadım bulduklarımda da seed yoktu fazla. Zaten çok uzun serili ve dolayısıyla yüksek mb'lı çizgi filmler..... (torrent yasak olduğu için çekebileceğim bir torrent link'i bulan pm atarsa çok sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Satan varmı peki? en azından dragon ball'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 http://www.hlj.com/product/BNP44898-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 4 D Kame Sennin nasıl oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 4. figur serisinin D sirasindaki figuru demek atiyorum 5 c goku misal 4 A mr popo falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Steam yapabilecegin siteler vardir dikkatlice bak derim torrent olmasada Voltron,Robotech gibi eski toprakları bulabildikden sonra Orjinal db problem çıkarmaz biraz araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 işte burda tüm seri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ne izlerdik be. tv de gösterilen bölümleri 5 er defa izlemişimdir heralde. bide ultimate muscle vardı. dragon ball dan sonra favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar