Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 nedir bu yahu? yeni artifactler mi çıktı? straticste falan yok böyle bişey. hiç görmemiştim daha önce.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Hmm bende ılk kez gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hmmm[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 OSI Event'de cikan birsey. Quest ile verildi. Her shard'da bir tane olmasi lazim. One item per shard. Tabii degisti ise bilemem. Super rare.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ustteki screenshot'da kullanilan mul sen de var mi Zed, google'dim ama bulamadim oylesini supermis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 burdan indirebilirsin dom. yannız uo windowsun dosya izinleriyle oynadığı için direkt uo directorysine indirmeyip sonradan kopyalarsan sorun çıkarabiliyo, sonra niye çalışmadı deme, direkt uo klasörüne indir.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kusura bakmayın ama ben ındırdım ve dedıgın gıbı uo dosyasının ıcıne ındırdım ama calıstıramadım bana bunu acıklarsanız cok sevınır kardesler tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ultima dizinin sharing hedelerini acarsaniz problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 zed çok saol gerçekten iyi oldu hem kendi jewellarımı çıkartırken zorluk yaşamıyorum hemde dier playerların jewellarına bakabiliyorum[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar