Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 nedir bu yahu? yeni artifactler mi çıktı? straticste falan yok böyle bişey. hiç görmemiştim daha önce.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hmmm[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 OSI Event'de cikan birsey. Quest ile verildi. Her shard'da bir tane olmasi lazim. One item per shard. Tabii degisti ise bilemem. Super rare.[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
dominic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ustteki screenshot'da kullanilan mul sen de var mi Zed, google'dim ama bulamadim oylesini supermis?
Zed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 burdan indirebilirsin dom. yannız uo windowsun dosya izinleriyle oynadığı için direkt uo directorysine indirmeyip sonradan kopyalarsan sorun çıkarabiliyo, sonra niye çalışmadı deme, direkt uo klasörüne indir.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
darklife Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kusura bakmayın ama ben ındırdım ve dedıgın gıbı uo dosyasının ıcıne ındırdım ama calıstıramadım bana bunu acıklarsanız cok sevınır kardesler tesekkurler
dominic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ultima dizinin sharing hedelerini acarsaniz problem olmuyor.
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 zed çok saol gerçekten iyi oldu hem kendi jewellarımı çıkartırken zorluk yaşamıyorum hemde dier playerların jewellarına bakabiliyorum[signature][hline]Charles Rhadamantis
Öne çıkan mesajlar