Vandyke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Topiclere baktımda bulamadım aslında yeni konu açılacak bi konu değil ama yardıma ihtiyacım var. Kendi accountumu satıcam ama yeni70 ledıgım hunterım var onu accden accye transfer ettirmek istiyorum. 1. sorum, aynı isim ve soyisimle bir acc den ötekine karakter transferi mümkün diye biliyorum fakat fiyat olarak paralı migrationla aynı fiyatmı, daha detaylı bilgiyi wow un sitesinde bulamadım bilen biri varsa linklermi? 2.Bir aralar wow un sitesinde 2 kutu birden şu kadar diye kampanya tadında bi olay vardı aradım taradım bulamadım yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Birde 10 dk içinde key i direk maila gönderen siteler vardı kutu lazım değil zaten oyun kurulu, bu sitelerden daha önce bu tarz key alan varsa url verebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 En son D&r larda battechest gibi bir kutu vardı, wow + TBC birlikte, fiyatıda abartı değildi, ama internet sitesinde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 şuan d&r larda olması lazım wow+tbc 76 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gg den aldım ben tbc key ini 34 ytl ye wow key i daha ucuz olması lazım 24 ytl falandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 paid char transfer fiyatı aynı. 20euro yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 peki karakteri istediğimiz realm e transfer edebiliyormuyuz yeni acc ye aktarırken yoksa öteki acc ile aynı serveramı transfer oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Battle Chest aradığın şey. 69 ytlye bulabilirsin netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bl deki warlock Vandyke misin ? onumu satiosun .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 miraul selam :D yok warlock un olduğu account değil diğer accountu satıcam, arkadaş askere giderken ödemelerini kendi kredi kartıma aldım, kısacası accountu bana hibe etti giderken :) şimdide satıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 accden acc ye transferde soy isimlerin tutması yeterli birde gizli sorunun cevabı bilinmesi gerek transfer ücreti 20 avro ayrıca istediin realmede atarsın charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar