Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 o kadar basitse herhangi bişiylede kapatılır kulak malzemesi fln ne onu soruyorum yada bi frekansmı yayıyoda duymuyosun...?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yeterrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 neden??anlamadım bilmiosan bilmiorum de ben öğrenmek istedim neden abarttın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 smiley ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 :) tamam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 gördün sonunda cümlelerimin sonunda :) olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Anladım tartışmayalım ben sadece bişeyden bahsedilio ve merak ediorum ne die..yoksa seni sıkmak istemedim..yeter dersen ve sonuda smile bile koysan alınırım tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sennheisser'ın tam kapalı kulaklıklarından bastır parayı al. hem onla süper müzik de dinleyebilirsin. ayrıca bazı modellerinde sadece dış ses kısma da var. doğubankın karşısında bi işhanı var adını unuttum kime sorsan söyler kolonlar filan satan. orda bulabilirsin.[signature][hline]nobody said it would be easy... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 04 February 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: elle_iphe, 04 February 2004 13:29 tarihinde demiş ki: eminönünde satılıomuş.. bi de 7-8 milyona fısıltıları da normal ses gibi duymamızı sağlayan bi alet varmış. bilen varsa söliebilir mi.. (örtmnler odasının önünden geçerken dinlemek amacıyla yani kötü bi amacım yok) http://www.sizinpazar.com/casuskulaklik.asp[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ses geçirmiyen kulaklıklar sadece yüksek sesleri geçirmiyor yada düşürüyor ginede yukardan gürültü gelir amacın tam bir sessizlikse o kulaklık işe yaramaz çünkü kulaklığın amacı sessizlik değil yüksek sesle sağır olmayı engellemek yani genede sesler duyuluyor Ha diyorumki tamamen sessizlik istiyorsun biraz para verir 0 ses geçiren bir kapsül gibi oda yaptırırsın Ben kulaklarımda sorun olduğunu düşündüğümde öyle bir odaya koyuyorlar en başta nasıl ses geçirmio alla alla diyorsun 30 sn sonra sessizliğe alışınca kalbinin sesi sinirini bozmaya başlıyor nefes alman gürültülü geliyor:) oda hoş değil kalbinin sesi geliyo sürekli[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ses boşlukta yayılamaz, kulaklıklarda da ya vakumlanmış bi alan vardır yada ses iletimi az olan bi madde. Fabrikalarda falanda kullanılır işçi malzemeleri satan yerlerde de bulabilirsin sanırım.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: horacegoesskiing, 04 February 2004 16:51 tarihinde demiş ki: sennheisser'ın tam kapalı kulaklıklarından bastır parayı al. hem onla süper müzik de dinleyebilirsin. ayrıca bazı modellerinde sadece dış ses kısma da var. doğubankın karşısında bi işhanı var adını unuttum kime sorsan söyler kolonlar filan satan. orda bulabilirsin. horace: soru 1 kulaklığın fiyatı ne kadar? soru 2 doğubank eminönünün neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 80-600 dolar arası değişir fiyatlar. kapalı olmasına dikkat et. müzik de dinlersin heralde? bi de sırf noise cancel için yapılmış mikrofonlar var. bakmak lazım. bak mesela shure (en iyi mokrofon firması olur kendisi) şöle bişi çıkarmış. http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,114235,00.asp[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 80 USD! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eczanelerden kulak tıkacı alarakta idare edebilirsin,ama en etkili yol komşunla tartışmak,dövmek,terslemek vs. veya komşuna söyle kulaklığın parasını versin :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Kulaklık tamam ses geçirmiyorda sonuçta ses azda olsa kemiklerden ve etten geçiyor sonuçta o sesi tamamen engelleyemessin duymanı çünkü sonuçta o titreşim kesin gelioyor kulağa odacık yaptırman lazım yalıtım malzemesinden:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 O laf anlamıyorsa acıcaksın Marduk u vericeksin sesi Kulak işkencesi cektirceksin.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 wuhauah bzm dersane hocasında var ondan.. bi kulaı aır işitio die takıo (dr vermiş yani) adam kitap okurken sesi kapıomuş top patlasa duymaz misali[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 gidin kurtlar vadisinden çakırdan alın :Pp[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ytike beraber gidip alsak mı diyorum? indirim falan yaparlar belkim :P[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar